Boulevard-collega’s leven mee met Nicolette Kluijver

RTL Boulevard opende woensdag met het verschrikkelijke nieuws over Nicolette Kluijver, die haar RTL-werk per direct heeft stilgelegd omdat ze mogelijk in een voorstadium van longkanker zit. Haar collega’s waren aangeslagen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Boulevard opende anders dan anders. “We beginnen deze uitzending niet zoals u van ons gewend bent. Vanmiddag kregen wij op de redactie vreselijk nieuws over Nicolette Kluijver“, zei Ruben Nicolai tegen de kijker.

Daarop las Luuk Ikink de verklaring van Kluijver voor. Peter R. de Vries: “Wat een nieuws. Ik ben me echt kapot geschrokken. Wij zien elkaar hier natuurlijk niet alleen achter de desk, maar wij maken elkaar ook jarenlang mee in de schmink en we eten voor de uitzending een hapje. Dan leer je elkaar eigenlijk heel goed kennen. Als je dan zoiets hoort…”

De Vries rekent op een goede afloop. “Ik reken erop dat ze er weer bovenop komt. Ze is altijd optimistisch en positief en dat moeten wij dus ook zijn.”

Nicolai: “Je gunt het natuurlijk niemand, maar als iemand het niet verdient, dan is het zo’n fantastische spring-in-het-veld als onze Nicolette.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen