Anouk Smulders na 8,5 jaar weg bij RTL Boulevard

Geplaatst op Thu 16 Feb 2017 om 11:51

Anouk Smulders stopt na achtenhalfjaar met haar rol als deskundige in het RTL 4-programma RTL Boulevard. Dat heeft ze bekendgemaakt op Instagram. Het is na Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz de derde Boulevard-grootheid die opstapt bij de showrubriek. Ze vindt het wel mooi geweest na al die jaren. “Achtenhalf jaar met zoveel plezier Boulevard gedaan.Veel geleerd, veel lol gemaakt, mooie vrienden erbij gekregen, maar soms weet je gewoon dat het tijd is om te gaan.

Smulders bedankt haar collega’s bij de showrubriek. “Dank lieve collega’s voor al die leuke jaren! Memories last forever.

De lifestyledeskundige stopt niet op het hoogtepunt van RTL Boulevard. Sinds de vernieuwing van de showrubriek die samenging met de verhuizing van de studio naar het Amsterdamse Leidseplein, komen de kijkcijfers van Boulevard nauwelijks boven de miljoengrens uit.

Luuk Ikink gaf woensdag in het AD aan te hopen op hogere kijkcijfers.

Foto: RTL
28 Reacties op “Anouk Smulders na 8,5 jaar weg bij RTL Boulevard”


 1. Ron

  Mooi zo, opbokken met je proletenhoofd. Nu dat andere hittepetitje er nog uit, die Anna Nooshin en dan begint het weer ergens op te lijken…

 2. Oembertoh

  De derde ‘Boulevard-grootheid’ hahahaha. Er is maar één grootheid bij RTL en dat ben ik. Vanafent om hallef ellef weer fijn pratuhhh over niet ter zake doende onderwerpen, hysterisch lachen om mijn eiguhh grappuhhh en lekker dansuhhhh. Voorlopig ga ik niet weg bij RTL Leet Nait. Lekker puhhh. Tot vanafent!

 3. Groenig

  “Soms weet je gewoon dat het tijd is om te gaan.” Het lijkt er meer op dat RTL haar er helemaal uitwerkt. Lijkt mij sterk dat ze, na HNTM, nu ook ‘vrijwillig’ stopt met Boulevard.

 4. Legion

  @Ron

  Je kan veel van haar zeggen, maar niet dat ze een ‘proleten hoofd’ heeft. Zij is meer het type ‘klassieke schoonheid’. Jammer dat ze verder vrij inhoudsloos is, maar dat kan ook aan de setting liggen natuurlijk, ik ken haar verder niet buiten Boulevard om.

 5. Piet Paulus

  Ze moet eruit bij HNTM? Dan stopt ze zeker uit rancune bij Boulevard. Verstandig.

 6. andre de burk

  Ben jij een broer van Jules de Korte @ Ron???

 7. ron

  grootheid?

 8. Joep

  Prachtige vrouw.

 9. Anouk Smullers

  Anna Nooshi, ik haat je, dankzij jou ben ik mijn baantje kwijt, ik zal je krijgen

 10. Roomtaart

  Nou en

  Na die verschikkelijke creme reclame van der, waar ze overduidelijk van een papiertje zat voor te lezen,had ik het al gehad met er

  Bners die bullshit producten aanprijzen zijn h oer en

 11. Marc E. Putto

  En weer iemand van de wat oudere garde die er met zachte dwang wordt ‘uitgegooid’ daar RTL de focus krampachtig op een jonger publiek richt.

 12. Ron

  @Legion: ik vind haar een proletenhoofd hebben, dan is dat toch mijn mening en zoals ik haar zie? Gewoon zo’n rechtse kakmadam met dito kapsel en hittepetit geneuzel.

 13. Fred van Leer hater

  Ik wist überhaupt niet dat zij er nog was, nooit meer gezien na de vernieuwing

 14. Kaaskijker

  Knappe vrouw, verder zo steriel als Listerine mondwater of Dettol zeep. Het type rechts-elitair dat een frikadel van de Febo al héél zondig volks vindt.

 15. Walter

  Kan ze die Paardenruft de Vries niet meenemen?

 16. lvs2015

  @Ron: Precies. Heb die Anouk eens nagetrokken en wat blijkt? Dat PR verhaaltje dat zij ooit topmodel is geweest van alle grote modehuizen is een kletsverhaal en 1 grote leugen gebleken die enkele cover daargelaten van gemiddelde modebladen. I.i.g heeft ze nooit de prestigieuze Vogue USA/UK o.i.d gehaald of gedaan. Wel veel cataloguswerk en her en der wat catwalkshows van gemiddelde modehuizen, I.i.g geen Lagerfeld of Chanel, of Oscar de La Rente. Kortom,doorsnee model die gehyped werd voor RTL en door RTL. Idem dito dus nu met die Nooshin alleen maar omdat ze vrij jong is en een leuk snoetje heeft. Voor de rest zo leeg als wat en het toonbeeld van dommigheid en oppervlakkigheid. Hey..maar dat schijnt tegenwoordig de norm te zijn, dom en geen schaamte kennen.

 17. Mike

  Anna weg, oh wat zou dat heerlijk zijn!

 18. Frank

  Wat een tuthola was dat zeg!

 19. Frank

  Ben het overigens helemaal met de heer Ron eens:) Doet zij het niet met die paparazzi fotograaf Edwin Smulders? Ik vraag me af of hij wel over de vereiste miljoenen beschikt. Afschuwelijk mens by the way.

 20. Bep

  Ik heb me echt altijd afgevraagd wat ze daar deed! Wat haar toegevoegde waarde was.Fiona heeft de x factor, maar Anouk?Die is morgen vergeten.

 21. andre de burk

  2 Ron even wat algemene ontwikkeling hoor. Proleten is niet rechts, ze heeft een VVD gezicht dat zonder meer maar dat is het tegenovergestelde als een proletengezicht wat ik mij daar ook bij voor moet stellen is totaal onduidelijk.
  Snap je het Ron ??

 22. Kannie Breukhoven

  Lijkt me duidelijk gevalletje van aflopend contract. Ze kan wel zo leuk doen alsof het haar eigen keuze is maar RTL wil gewoon met haar stoppen en niet verlengen. Weg bij HNTM en nu ook ‘plotseling’ bij RTL Boulevard. Dat is echt geen eigen keuze.

 23. Bonnie Kreukhoven

  Natuurlijk, zelf opgestapt. Geloof je het zelf? Bij twee programma’s in 1 week tijd? Die moest er gewoon uit. Maar geen medelijden mensen, haar man verdient 25.000 per maand als roddelfotograaf dus ze kan gewoon op vakantie dit jaar.

 24. Menno

  Totaal overbodig deze vrouw, tijdens het afscheid van Winston zat ze er zo storend doorheen te kwaken. Ze heeft de uitstraling van een blok ijs. Ik hoop dat ze overal wegblijft, ze voegt niets toe.

 25. Kiekeboe.

  Nou P. R. de Vries ook nog weg, dan gaat het toch nog gezellig worden.

 26. Anonymous

  Mooi zo weg met dit kille mens.
  Nu Bridget nog….

 27. Graaf Volkert

  Dit is écht de eerste keer dat ik van deze vrouw hoor.
  Waarin was zij deskundig? Wie het met wie doet in de showbizz?

 28. Anonymous

  Nou Bridget en Anna nog dan kijken wij weer boulevard. Word wel wat…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.