André weet niet of Martine ooit nog terugkeert op tv

Foto: SBSAndré van Duin weet niet of Martine Bijl ooit nog terugkeert als presentatrice van Heel Holland Bakt of überhaupt op televisie. Dat zegt de komediant, die Bijl dit jaar voor de tweede keer zal vervangen, in De Telegraaf. Op de vraag wanneer hij denkt dat Bijl haar tv-comeback zal maken, antwoordt Van Duin: “Dat kun je nooit zeggen na een hersenbloeding. Ik zag haar nog met het kerstdiner. Toen voelde ze zich toch nog niet helemaal lekker. Ze was wat onrustig en een beetje down.

Bijl is nog niet de oude, aldus Van Duin. “Martine is een zeer levenslustige vrouw, maar ze is nog niet dat pittige ding zoals ik haar ken.”

Het nieuws dat Bijl nog steeds niet klaar is voor Heel Holland Bakt, werd gisteren bekend. “Ik had liever dat Martine zou terugkeren. Niet omdat ik niet wil, maar Heel Holland Bakt is echt haar kindje. Ze wilde het zó graag weer doen en dat gunde ik haar zó van ganser harte.”

Ze heeft een verschrikkelijk jaar achter de rug. Het gaat iets beter, maar het leek haar toch beter om nog een jaartje te wachten”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen