Alberto Stegeman gek op KLEM en Voetbal Inside

Geplaatst op Thu 09 Feb 2017 om 15:00

De NPO 1-serie KLEM en de RTL 7-talkshow Voetbal Inside behoren op dit moment tot de tv-favorieten van Alberto Stegeman. Dat vertelt de SBS 6-ster vandaag in het AD. Stegeman is behoorlijk verrast door KLEM, dat momenteel elke donderdagavond wordt uitgezonden. “Ik moet zeggen dat ik wel bleef hangen in de eerste aflevering van KLEM. Meestal voel ik dat het nep is, maar hier werd ik meteen meegezogen in de spanning. Aflevering twee en drie ga ik zeker nog terugkijken.

Vaak boeit het dramagenre hem helemaal niet. “Mijn vriendin kijkt heel veel series, vooral op Netflix. Ik kijk weleens half mee, maar meestal haak ik af. De series boeien mij niet.

Liever kijkt hij naar Voetbal Inside. “Als ik de kans krijg, haak ik maandag- en vrijdagavond aan bij Voetbal Inside. Dat programma met Derksen en Van der Gijp vind ik leuk.

Tot slot: Eva Jinek of Humberto Tan? “Ik kijk niet óf naar Jinek óf naar Tan. Of ik wel of niet blijf kijken, hangt af van wie de interessantste gasten heeft.

Het AD-interview met Alberto Stegeman kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
3 Reacties op “Alberto Stegeman gek op KLEM en Voetbal Inside”


 1. GVR

  Over VI zijn we het eens! TOP show!

 2. Mike

  Ja, en?

 3. TopShow

  Over VI zijn we het zeker eens!
  Top Show! Vanavond lekker weer om 20:30 uur op RTL7.
  We zijn er klaar voor….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.