Winston kreeg bij RTL 4 geen grote shows los

RTL 4 zag geen ruimte om Boulevard-gezicht Winston Gerschtanowitz ook op grote televisieshows te zetten. Dat zegt de presentator, die maandag verraste met het nieuws over zijn overstap naar SBS 6, in De Telegraaf. Groot amusement is de reden dat Gerschtanowitz naar SBS 6 vertrekt. De concurrent geeft hem namelijk wél de kans om zich te ontplooien als showmaster. “Die kans was er bij RTL niet een-twee-drie: daar zijn veel goede programma’s al ingevuld met goede presentatoren.

Gerschtanowitz voegt er in het AD aan toe dat zijn keuze voor SBS 6 niets te maken heeft met het vertrek van Albert Verlinde bij RTL Boulevard. “Nee, we zijn een nieuwe weg ingeslagen en die heeft gewerkt. Ook Albert is nu op zijn plek, dus dat speelde niet meer mee.”

De tv-ster gaat Irene Moors achterna: ook zij ruilde een succesvol RTL 4-programma in voor een onzeker bestaan bij SBS 6. “Iedereen in deze wereld zal zien dat dit voor mij een grote stap is.

Hij begint er vol goede moed aan. De presentator ziet zich niet net als Beau van Erven Dorens destijds weggestopt worden bij Shownieuws. “Ik ga Shownieuws in elk geval níet doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen