Wie is de Mol trapt vanavond al af met voorbeschouwing

Twee dagen voor de première van het zeventiende seizoen van Wie is de Mol, presenteren Chris Zegers en Margriet van der Linden vanavond een uitgebreide voorbeschouwing op NPO 3. De uitzending van MolTalk: The Kick-off begint om 20.30 uur en duurt een uur. Dat heeft Avrotros laten weten. In dit speciale programma bespreken de presentatoren samen met Art Rooijakkers wat de kijker komend seizoen kan verwachten. Daarnaast schuiven er oud-kandidaten aan.

MolTalk is al jaren de naam van de nabeschouwing van Wie is de Mol. Vorig jaar werd die voor het eerst niet op internet, maar op televisie uitgezonden: direct na de uitzending van Wie is de Mol op NPO 1. Dit jaar degradeert de nabeschouwing naar NPO 3, omdat Paul de Leeuw terugkeert met een zaterdagshow.

De opzet van MolTalk blijft hetzelfde: de presentatoren en hun gasten bediscussiëren de opdrachten, complotten en theorieën, maar ook de tweets en app-statistieken van de kijkers worden besproken. Uiteraard wordt ook geprobeerd om de Mol te ontmaskeren.

MolTalk wordt live uitgezonden vanuit Vondel CS in Amsterdam. Wie is de Mol 17 begint zaterdag op NPO 1, direct na het Achtuurjournaal.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen