Toprak Yalçiner wil graag terug in GTST

Toprak Yalçiner staat open voor een terugkeer in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice, die in de zomer van 2014 vertrok uit Meerdijk, in een interview met YourDailyLife.nl. “Of ik GTST mis? Ik ben blij dat ik nu ook andere dingen kan en mag doen, maar ik mis het spelen in de soap wel eens ja. Een terugkeer sta ik dan ook zeker voor open ja. Als de schrijvers zin hebben om het iedereen in Meerdijk weer even moeilijk te laten maken door de terugkomst van Nuran, zeg ik zeker geen nee.”

Toch vindt Yalçiner het vooral uitdagend om meerdere soorten rollen te spelen. Gevraagd naar wat ze in 2017 allemaal wil spelen, zegt ze: “Ik zou wel eens een gevaarlijke vrouw willen spelen. Iets duisters of in de onderwereld. Ook qua uiterlijk zou ik er wel eens heel anders uit willen zien. Dat je qua haar en make-up ineens heel anders bent dan normaal.”

Dit tv-seizoen was ze nog te zien met een rol in de RTL 4-ziekenhuisserie CMC. “Ik hoop natuurlijk op een tweede seizoen CMC. Dat horen we als het goed is volgend jaar ergens.

Recentelijk was Yalçiner nog in het nieuws toen in Carlo’s TV Café per ongeluk de verkeerde naaktfoto’s van haar werden getoond. “Carlo liet toen per ongeluk de verkeerde naaktfoto’s zien waar ik geen toestemming voor had gegeven. O mijn god! Wat ik toen dacht? What the fuck gebeurt er nu! Dit kan niet waar zijn.

Ik was niet boos nee, boosheid heeft geen zin. Het enige wat ik dacht was: ik moet mijn agent nu meteen bellen. En gelukkig werd het opgelost.

Het interview met deze actrice kunt u lezen op YourDailyLife.nl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen