Toekomst Guus Meeuwis bij The Voice onzeker

Het is lang niet zeker dat Guus Meeuwis ook in het seizoen 2017/2018 te zien is als coach in The Voice of Holland. Het hangt af van zijn agenda of hij langer dan één seizoen verbonden blijft aan de talentenjacht. Dat vertelde hij vanochtend in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Meeuwis werd dit seizoen samen met Waylon toegevoegd aan The Voice. Net als Sanne Hans, die sinds vorig seizoen te zien is in de show, wil Waylon graag blijven. Ook Ali B lijkt wel te porren voor een vijfde serie.

Meeuwis reageert echter terughoudend. “Het ligt eraan hoe het programma volgend jaar in elkaar zit en dan heb ik het vooral over tijd. Dat gaan we allemaal nog bekijken.

Het ligt in elk geval niet aan zijn collega’s, aldus Meeuwis. Al bij de repetities was het volgens hem dikke pret. “Dat is de basis voor een heel leuke Voice-serie. Qua kandidaten is het ongelooflijk hoe ze dat na zo veel seizoenen voor elkaar krijgen, maar het is geweldig wat er voor onze neus staat.

Er wordt nog niet over het achtste seizoen gepraat, aldus Meeuwis. “Die gesprekken moeten allemaal nog gevoerd worden, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Het is de bedoeling dat Anouk volgend seizoen weer terugkeert in The Voice. Wie daarvoor plaatsmaakt, is nu nog niet duidelijk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen