Timur Perlin verrast met plotselinge radiocomeback

Timur Perlin zorgde afgelopen nacht voor een verrassing door onaangekondigd terug te keren op de radio. Hij was tussen 00.00 en 02.00 uur te horen met een eigen programma op NPO Radio 2. Dat meldt de radiozender vandaag. Perlin stopte afgelopen najaar na acht jaar bij 3FM, omdat hij zin had om een jaar even geen radio te maken en een beetje te ‘lummelen’. Volgens Radio 2 gaat Perlin nu weer ‘tijdelijk aan de bak’, omdat er twee uurtjes zijn vrijgekomen in de nachtprogrammering.

Geruime tijd vulde Leo Blokhuis het eerste uur van de maandag met een extra uurtje van zijn zondagavondprogramma, gevolgd door Musical Moods met Frits Sissing. Blokhuis stopt vanaf heden weer om middernacht met zijn show en Musical Moods verdwijnt, waardoor er op de zondagnacht twee uurtjes vrijkomen. “Timur valt daarom tijdelijk in!

Perlin wijst er echter op dat Radio 2 iets te grote bewoordingen gebruikt. “Okay, maar hier weet ik niks van hoor lieverds! Ik val even een weekje in, of misschien iets langer“, zegt hij op Twitter.

Het is volgens Perlin niet de bedoeling om permanent terug te keren. “Straks gaat het nog op werken lijken! Maar het was wel heel fijn en gezellig!

Luisteraars van 3FM kennen Perlin als de bedenker van het bekende radio-item Mama Appelsap, waarbij luisteraars Nederlandse zinnen beweren te horen in Engelstalige songteksten, vaak met hilarische vondsten.

Lees ook ‘Timur Perlin in het geheim gestart met Studio T’ op de website van Radio 2.

Foto: Annemieke van der Togt/BNN

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen