SBS-ster Jeroen van der Boom verslaafd aan Roosvicee

Jeroen van der Boom, bekend als presentator van weinig bekeken SBS 6-programma’s als Wedden Dat Ik Het Kan en als bedenker van het zeer slecht bekeken SBS 6-programma Wat Een Poppenkast, is verslaafd aan Roosvicee. Dat vertelt hij in het AD. Roosvicee is een suikerhoudende drank met een smaakje. “Na een optreden thuiskomen en dan een pak Roosvicee aan mijn mond zetten en tussendoor minimaal twee mergpijpjes naar binnen werken. Gevolgd door een pak vla.

De eetgewoonte die Van der Boom omschrijft is zeer ongezond. “Dat deed ik vroeger toen ik op bruiloften en partijen speelde al en nu nog steeds. Ja, ook na de Toppers concerten.”

Zijn favoriete uitgaansstek in Nederland is zijn eigen keukentafel. “Niks mooiers dan om hier met vrienden een goed glas wijn te drinken.

Tot slot noemt Van der Boom ook nog zijn favoriete restaurant, al is zijn goede smaak dus wel wat discutabel te noemen. “The Red Sun in Blaricum. Een vriendin heeft die tent opgebouwd en je kunt er heerlijk niet-traditioneel Japans eten“, besluit hij (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen