SBS 6 wil Rob Geus niet naar nonnen sturen

Geplaatst op Tue 10 Jan 2017 om 13:01

Rob Geus vindt het niet gênant dat hij in zijn programma’s op SBS 6 in steenkolenengels of steenkolenduits praat. Sterker nog: zijn werkgever vindt dat juist fijn. Dat zegt de tv-maker in De Telegraaf. Geus heeft zijn talen niet bijgespijkerd voor de opnames die gaan komen. “Nee, daar zitten ze bij SBS helemaal niet op te wachten, dat ik een week naar die nonnetjes ga. Ze vinden het leuker als ik mijn eigen Duits en Engels spreek, zo’n beetje als Van Gaal dus.”

Het slechte Engels van Van Gaal vinden de mensen ook leuk, aldus Geus. “Lachen hoor, als ik in Oostenrijk verhaal ga halen in een hotelkeuken. Bitte, bitte. Zover kom ik nog wel.”

Zijn grote voorbeeld in tv-land is Gordon Ramsey. “Man, wat zou ik graag eens bij hem in de keuken willen kijken. Kijk, dat schelden hoeft van mij niet zo, dat doe ik zelf ook niet. Maar de man is wel een icoon. Lijkt me geweldig om eens met hem een dagje mee te lopen!

Met zijn tv-werk en schnabbels heeft Geus flink wat vermogen bij elkaar geharkt. “Volgens Quote ben ik miljonair. Maar dat is beslist niet zo. Dat miljoen wat ze me toeschrijven kan misschien wel kloppen, maar ze zijn vergeten de belasting er af te trekken.

Het Telegraaf-interview met Rob Geus kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
6 Reacties op “SBS 6 wil Rob Geus niet naar nonnen sturen”


 1. ik durf dit te zeggen

  Rob, ik word van jou echt niet vrolijk.

 2. Pastors

  Dat ze niet willen dat hij zij talen bijspijkert is iets wat eigenlijk iedereen wel wist.

 3. Mark

  Precies goed genoeg voor de doelgroep die ook geen onderwijs heeft genoten.

 4. Laura Vamp Fatale

  Maar goed dat het winter is, anders was Mr ” Daar Wordt ik Vrolijk Van ” , absoluut druk met zijn kunstgras stofzuigen .

 5. Menno

  De vergelijking met van Gaal geeft maar weer eens aan dat dit een akelig narcistisch mannetje is.

 6. Flits Bom

  Deze man is het gezicht van de simpele joop in onze samenleving.
  Totaal bord voor zijn kop en doorploegent in het moeras van de pulp.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.