SBS 6 wil Rob Geus niet naar nonnen sturen

Rob Geus vindt het niet gênant dat hij in zijn programma’s op SBS 6 in steenkolenengels of steenkolenduits praat. Sterker nog: zijn werkgever vindt dat juist fijn. Dat zegt de tv-maker in De Telegraaf. Geus heeft zijn talen niet bijgespijkerd voor de opnames die gaan komen. “Nee, daar zitten ze bij SBS helemaal niet op te wachten, dat ik een week naar die nonnetjes ga. Ze vinden het leuker als ik mijn eigen Duits en Engels spreek, zo’n beetje als Van Gaal dus.”

Het slechte Engels van Van Gaal vinden de mensen ook leuk, aldus Geus. “Lachen hoor, als ik in Oostenrijk verhaal ga halen in een hotelkeuken. Bitte, bitte. Zover kom ik nog wel.”

Zijn grote voorbeeld in tv-land is Gordon Ramsey. “Man, wat zou ik graag eens bij hem in de keuken willen kijken. Kijk, dat schelden hoeft van mij niet zo, dat doe ik zelf ook niet. Maar de man is wel een icoon. Lijkt me geweldig om eens met hem een dagje mee te lopen!

Met zijn tv-werk en schnabbels heeft Geus flink wat vermogen bij elkaar geharkt. “Volgens Quote ben ik miljonair. Maar dat is beslist niet zo. Dat miljoen wat ze me toeschrijven kan misschien wel kloppen, maar ze zijn vergeten de belasting er af te trekken.

Het Telegraaf-interview met Rob Geus kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen