SBS 6 staakt slecht bekeken realitydinsdag

SBS 6 stopt na slechts één week met zijn slecht bekeken realitydinsdag. De titels Jouw Baan Mijn Baan en Mijn Restaurant maken plaats voor dubbele afleveringen van NCIS. Dat meldt televisiegids Televizier vandaag. Jouw Baan Mijn Baan en Mijn Restaurant begonnen vorige week met respectievelijk 255.000 kijkers (4 procent) en 251.000 kijkers (4 procent), enorm teleurstellende scores. SBS 6 heeft daarom snel besloten om het veertiende seizoen van NCIS uit te gaan zenden.

Eigenlijk was dat veertiende seizoen bedoeld voor Net5, die de reeks vanaf 4 februari uit zou gaan zenden, weet Televizier. Nu wordt de serie vervroegd uit de kast getrokken om de SBS 6-dinsdag te redden.

Televizier merkt op dat SBS 6 nu niet zijn ambitie kan waarmaken om op werkdagen alleen maar programma’s van eigen bodem uit te zenden. Meer eigen programmering was immers de reden om de Champions League naar Veronica te verkassen.

Overigens zond SBS 6 geen nieuwe afleveringen uit van Jouw Baan Mijn Baan en Mijn Restaurant. Het ging om heruitzendingen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen