Salafist met jurk en baard laat SBS-Kees schrikken

Geplaatst op Wed 04 Jan 2017 om 12:47

Een fanatieke moslim heeft SBS 6-ster Kees van der Spek laten schrikken op het vliegveld. Dat vertelt hij in een interview met het AD. Van der Spek kan prima omgaan met bekend zijn, maar aan sommige situaties moet hij nog steeds wennen. “Een tijdje terug haalde ik mijn vader op van het vliegveld toen er een salafist met een baard en zo’n jurk op me afliep. Normaal interesseert me dat niets, maar ik stond er verder alleen… op een luchthaven“, begint de programmamaker in de krant.

Gelukkig voor Van der Spek overleefde hij de ontmoeting. “Zegt hij helemaal vrolijk altijd met zijn vrouw naar Oplichters in het Buitenland te kijken. Of hij met me op de foto mocht. Tuurlijk!’

BN’er zijn blijft een beetje gek, zegt hij. “Dat is wel raar. Ik heb die rol nooit geambieerd. Toegegeven, ik loop toch altijd met licht gebogen hoofd op straat. Het went wel en gelukkig heb ik nooit gezeik.

Het presenteren is de vroegere rechterhand van Peter R. de Vries toevallig op het pad gekomen. “Ik krijg er meer handigheid in, maar ik vind mezelf nou geen toppresentator. SBS vindt het kennelijk goed genoeg.”

Vanaf zondag is Van der Spek te zien met Moord of Zelfmoord? op SBS 6.

Het AD-interview met Kees van der Spek kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS
8 Reacties op “Salafist met jurk en baard laat SBS-Kees schrikken”


 1. Andreas

  Misschien wel de beste programmamaker bij SBS.

 2. Anonymous

  Andreas
  woensdag 04 januari 2017 om 12:48
  Dat ben je al snel bij die campingzender

 3. Meneer Kaktus

  Ik weet niet of hij hoger in de hierarchie staat dan Piet Paulusma. Dat is pas een programmamaker!

 4. Jannie

  @Anonymous

  Goeie grap, maar de man trekt altijd wel 1 miljoen kijkers.

 5. Sven L.

  Piet Paulusma is top! Onbetaalbaar kapitaal voor de zender SBS.

 6. Anonymous

  SBS met hun nieuwe manier van werken die werknemers binnenkort in het trapgat doet bungelen

 7. Justin

  Sbs is top!

 8. Anonymous

  Nee hoor de bovenlaag is er rot

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.