Ruud uit Big Brother geen fan van Utopia

Geplaatst op Mon 02 Jan 2017 om 13:03

Ruud Benard, die in 1999 beroemd werd in Nederland door zijn deelname aan de allereerste Big Brother, is geen fan van Utopia. Dat vertelt de voormalig realityster in een interview met De Telegraaf. Zeventien jaar na het enorme succes van Big Brother is Utopia momenteel het enige langlopende dagelijkse realityprogramma op de Nederlandse tv. “Ik kijk niet vaak naar realityprogramma’s. Utopia zet ik weleens aan, maar ik kan er niet langer dan tien minuten naar kijken“, zegt hij.

De reden dat Benard niet lang naar Utopia kan kijken, is omdat dit soort producties voor hem voorspelbaar zijn geworden. “Voor mij is het gesneden koek; ik weet al wat er gaat gebeuren.”

Benard heeft vijf jaar lang kunnen profiteren van de bekendheid die Big Brother opleverde. “Ik kon lekker cashen. Het was ook leuk, maar ik had eigenlijk geen idee wat er allemaal gebeurde. Schnabbels, optredens hier en daar. Het duurde ruim vijf jaar voordat ik weer in wat rustiger vaarwater kwam.

Inmiddels zou hij nooit meer terugwillen naar de hectiek van toen. “In de jaren na Big Brother had ik geen controle over mijn leven, wat een rotgevoel was. Ik had geen vaste basis, maar nu gelukkig wel. Ik verdien misschien minder geld en sta niet in de spotlights, maar ik geniet veel meer dan toen.

Het Telegraaf-interview ’Na jaren heb ik mijn leven terug’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Veronica
7 Reacties op “Ruud uit Big Brother geen fan van Utopia”


 1. Juizeee

  Leuk detail is dat hij zich wel het opgegeven als kandidaat voor Utopia. Maar uiteindelijk is zijn aanmelding afgewezen.

 2. Mïjn Reactïes Worden Gemodereerd.

  De kijkers waren geen fan van Ruud en daarom verloor hij glansrijk, de jankerd.

 3. Dennis

  Mijn reacties 13.20

  Niet waar, Veronica wilde dat Bart won, vanwege “het jonge, wilde” wat Veronica heeft/had, het is een publiek geheim dat Ruud onofficieel de winnaar was

 4. snuifje

  ff knuffelen!

 5. Anonymous

  Foto van 20 jaar geleden?

 6. Karel

  Big Brother 1 was nieuw, maar eigenlijk doodsaai.
  Utopia is ook niets, maar vergeleken met toen heeft het veel meer (gescripte) verhaallijnen.

 7. Insider

  Ssssssst Karel, laat John de Mol het maar niet horen. Die spreekt dat tegen en wil er niks van weten. Gescript?!? Neeeeeeee, dat doen we niet!!! Lol

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.