RTL geeft De Buisonjé geld terug na missen WK Darts

Xander de Buisonjé probeerde zondag net als 1,6 miljoen andere Nederlanders om naar de halve finale van het WK Darts op RTL 7 te krijgen, maar slaagde daar niet in. Dat vertelt de bekende zanger op Twitter. RTL 7 zond de wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld niet alleen uit via televisie, maar bood ook een betaalde livestream uit via de website van RTL XL. De Buisonjé zag dat wel zitten en besloot de portemonnee te trekken.

Wat De Buisonjé ten tijde van zijn betaling nog niet wist, was dat hij een wanproduct geleverd zou krijgen. “Betaal net 3,95 euro om darts vanuit m’n bed te kijken. Goede plugin, Silverlight gebruikt. Waarom doet hij het niet??“, vraagt hij aan de twitterondersteuning van RTL.

RTL XL gaf al snel antwoord: “Op welke manier probeer je Darts te bekijken?” Daarop antwoordde De Buisonjé: “Via de laptop.

Vervolgens bleef het oorverdovend stil. De volgende ochtend kwam RTL XL weer even polshoogte nemen bij De Buisonjé. “Hoi Xander, is het uiteindelijk wel gelukt?

Als De Buisonjé antwoordt dat het niet gelukt is, laat RTL weten: “Dat is heel vervelend om te horen, Xander. Je kan via deze link een refund aanvragen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen