RTL 4 verpest vakanties Natasja Froger

Natasja Froger heeft al meerdere vakanties moeten annuleren of afbreken voor haar werk bij RTL 4. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Froger doet uit de doeken dat haar leven niet over rozen gaat. Wat de kijkers van haar adoptieshow Met Open Armen niet weten, is dat haar reisleven eronder gebukt gaat. “Het is weleens lastig. We zouden op vakantie gaan en we gingen niet, want ik moest op reis. Toen zouden we op wintersport gaan en we gingen niet, want ik moest weer op reis.

Ook een vakantie in Zuid-Europa moest eens worden onderbroken, vertelt ze. “Uiteindelijk zaten we een weekje in het appartement van mijn moeder in Spanje, moest ik na twee dagen weer terug en weer op reis. René begrijpt dat.

Ze doelt op René Froger, zanger van liedjes als Een Eigen Huis en de man waarmee ze getrouwd is. “Hij heeft zelf ook een onregelmatig leven waarbij hij onverwacht naar allerlei afspraken moet en rondom de shows van De Toppers hou ik zoveel mogelijk vrij. Dan ben ik er voor hem.

Zo’n adoptieprogramma houdt zich niet aan een schema, legt Froger uit. “Je weet nooit van tevoren wanneer een kindje kan worden opgehaald.

Ondanks de vakantie-ellende blijft Froger zich inzetten voor Nederland en de tv-kijker. “Ik krijg energie van mezelf inzetten voor anderen.

Het Telegraaf-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen