Rob Geus wil Dreft en WC-eend pijn doen

Geplaatst op Sun 08 Jan 2017 om 13:03

Rob Geus brengt een eigen lijn van schoonmaakmiddelen op de markt waarmee hij hygiënegiganten als Dreft en WC-eend pijn wil doen. Dat heeft de SBS 6-keurmeester bekendgemaakt op 100% NL. Geus’ merk XG2 zal te koop zijn bij Jumbo Supermarkten. “Ik kom in een van de grootste supermarkten van Nederland met een eigen schoonmaaklijn. Daar ben ik ontzettend trots op. Het zijn achttien producten, dus we pakken gelijk goed uit. We gaan van A tot Z de huisvrouw helpen.”

Het zijn niet zomaar wat schoonmaakmiddelen, benadrukt Geus. “Dan denk je: daar komt weer iemand met een schoonmaakproduct, waar er al duizend van zijn. Dat klopt, maar die van mij is net iets anders. Ik heb onderzoek gedaan en wat me opviel is dat er veel producten zijn die niet allemaal even goed zijn en de goede zijn te duur. Ik ben ertussen gaan zitten. Ik kom met een prachtige goede lijn: de XG2.”

De naam XG2 zal mening wenkbrauw doen optrekken, aangezien hij Rob Geus heet en niet Xob Geus. “Ik wilde eigenlijk RG2, maar dat is juridisch niet helemaal verantwoord heb ik begrepen. Er is al zoiets. We komen dus met XG2 en ik kan je zeggen: top. Ik ben er enorm trots op en het leuke is: het is voor een enorm grote doelgroep. Hij is betaalbaar, lekker goedkoop, maar ook goed. Ik denk dat ik heel veel concurrenten pijn ga doen.”

Geus is een jaar bezig geweest met het product. Of zijn gezicht ook op de verpakking staat? “Ik ben heel bescheiden aanwezig op de fles.

De lancering van XG2 valt samen met de terugkeer van zijn SBS 6-programma De Smaakpolitie. “Mensen op straat spraken me er nog dagelijks over aan. Ze noemden me ook ‘Smaakie’.

Foto: SBS
25 Reacties op “Rob Geus wil Dreft en WC-eend pijn doen”


 1. Roel

  Wie is dit?

 2. Er ist wieder da.

  Een rioolrat.

 3. Insider

  Commerciële kerel hoor die alles aangrijpt om het merk ‘Rob Geus’ onder de aandacht te brengen.

  Er is niks mis met Dreft.

 4. Alex

  De flessen komen waarschijnlijk gewoon uit dezelfde fabriek rollen als die van Dreft.

 5. Sparrow

  Ga je grasmat stofzuigen, e¡kel!

 6. Anonymous

  Au!

 7. Robbie

  Sop Geus

 8. Bart

  “We gaan van A tot Z de huisvrouw helpen.” Uit welk jaar komt deze vent?

 9. Werner

  1971

 10. Hell's Kells

  Charlatan.

 11. Ingrid 🌷🌷

  Gelukkig geloofd hij het zelf. Is gewoon een bestaand product . Plakken zijn hoofd erop. Hij vangt de centjes. Voor geld verkoopt hij je nog water met een geurtje.
  Voor geld doet hij alles!
  Geloofwaardig is hij voor mij al heel lang niet meer!
  Bespaar je geld en laat die schoonmaak producten maar staan!

 12. Tvkijker34

  Hij is tenminste slim bezig, Man man man, de jaloezie druipt er hier zoals gewoonlijk weer van af met alleen maar negatieve reacties!

 13. Hell's Kells

  @Tvkijker34

  Wat loop jij nu te zagen? De man is een bewezen charlatan!

 14. Ingrid 🌷🌷

  Ik gun iedereen zijn centen. Rob heeft teveel laten zien dat hij niet altijd zo zuiver is . Als hij ” eerlijker” zou zijn is hij ook meer geloofwaardiger.
  Hij oogst wat hijzelf zaait. Rob heeft geen gunfactor.

 15. Anonymous

  Rob Geus en bescheiden. Is het al 1 april?

 16. Werner

  wat is er mis met de door mij o zo geliefde Ajax

 17. Anonymous

  Hij gaat dit het eerst gebruiken op het Rietlandpark waar de boel besmet is geraakt met incapabel management uit Hoofddorp.

 18. lvs2015

  @Ingrid 🌷🌷 ; Heel goed gezegd want zo zal het gaan alsof de naam Rob Geus enige garantie geeft op een beter product dan wat nu al in de handel is. Maar goed, zo zal hij het proberen te verkopen maar als RADAR dat nu eens laat testen via het TNO dan vrees ik dat het snel gedaan is met het merk “Rob Geus” dat bij dit alleen maar gebaseerd is op marketing , marketing en nog eens marketing. Wij herinneren ons nog dat ‘Keurmerk’ wat ook een soort garantie gaf zoals de welbekende keurmerken van Staats instanties. Bleek dus een wassen neus te zijn van die Geus en geen bal voor te stellen dan alleen een zoveelste marketingtool om mensen iets te laten afnemen a € 2.500 ex BTW.

 19. HalloJumbo

  Hoe duur moet zo’n fles kosten, 3.000 euro? Oh nee, wacht dat waren zijn stickers.

 20. Anonymous

  Moet hij eens controle uitvoeren bij buitenlanders nou dan krijg je schrik, zijn viesbeuken hoor, alles wordt bewaard, en gooien het op straat.

 21. Anonymous

  Hij is wel een soort clown van sbs, we zijn allemaal vies hoor.

  Zeg Geus, ik heb geen zin om iedere dag mijn keuken uit te soppen, we eten hier een boterham, ook geen rotzooi en een schone keuken.
  Wij leven hier in armoede hoor, maar dat bestaat niet.

  En we vallen nog af ook, hoe schoon is jou huis nou heel schoon.

 22. Koen

  Bacterien gaan weg maar komen ook altijd weer terug. Rob Geus bijvoorbeeld

 23. Bettina Wertheimer

  Het zullen de Henkel producten wel weer wezen. Rob Geus gaat dus zowel letterlijk als figuurlijk op de fles. ;)

  http://www.mediacourant.nl/2015/01/rambam-ontmaskert-hypocriete-rob-geus/#comment-3561913

 24. Anonymous

  Ik kom nooit bij de sfeerloze en ongezellige Jumbo, wat dat betreft past Jumbo prima bij Rob.

 25. Sven L.

  Schnabbelkoning van Nederland. Op zich niets mis mee, maar zijn programma’s zijn bij deze niet meer objectief. Al was dat nooit echt het geval.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.