PVV stemt in met vrouwendebat bij WNL Op Zondag

De PVV werkt mee aan een door WNL Op Zondag georganiseerd vrouwendebat. De partij stuurt zijn nummer twee Fleur Agema naar voren. Dat heeft WNL vandaag bekendgemaakt. Naast Agema doen ook Jeanine Hennis van de VVD en Renske Leijten van de SP mee aan het televisiedebat. “Zij zijn de nummer twee op de kieslijst, de runner-ups“, zegt een woordvoerder van de rechtse omroep, die later mogelijk met nog meer namen naar buiten komt. “Anderen hebben toegezegd.

Het debat met ’topvrouwen uit de Nederlandse politiek’ is volgens WNL het ‘eerste tv-debat met vrouwelijke politici’. De uitzending is op zondag 26 februari en wordt gepresenteerd door Rick Nieman.

Net als de reguliere WNL Op Zondag-uitzendingen zal de special met het debat live worden uitgezonden. “Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam gaan zij met elkaar in debat over de thema’s van deze verkiezingen, zoals veiligheid, zorg en de stand van het land.”

De PVV accepteert lang niet alle uitnodigingen. Zo is het de enige partij die niet mee wil doen aan het BNR-debat, meldt baas Sjors Fröhlich op Twitter. “Alle partijen doen mee aan speciale campagne-Ask Me Anything, behalve PVV. Ook geen spreker in BNR-buitenlanddebat. Jammer. Lef.

De belangrijkste debatten in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart zijn die van EenVandaag, de NOS en RTL.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen