Pierre Kartner wil niet in Ali B Op Volle Toeren

Pierre Kartner, ook wel bekend als Vader Abraham, ziet een deelname aan het NPO 3-programma Ali B Op Volle Toeren met Ali B niet zitten. Dat vertelt hij in een interview met Weekend. Kartner heeft geen zin om zich op zijn leeftijd nog in Ali B’s rapwereld te verdiepen. “Ik ben al meermalen door de TROS gevraagd om Het Kleine Café Aan De Haven met Ali B te doen, maar dat doe ik over tien jaar nóg niet. Ik heb maar één leven, en dat is te kort om mezelf vertrouwd te maken met dat genre.

Hij wil niet te veel werken met de nieuwe generatie. “Je ziet steeds meer dat artiesten gaan samenwerken met een artiest uit een andere generatie om eerder in de hitlijst terecht te komen. Zoals Ali B en Marco Borsato hebben gedaan. Zo ben ik niet.

Toch maakte hij een paar jaar geleden wel het Songfestival-liedje Sha-La-Lie voor de toen nog 18-jarige Sieneke Peeters. “Ik wil mijzelf alleen voor mensen in mijn discipline inzetten. Ik moet niet proberen een Boudewijn de Groot-liedje te maken“, verklaart hij.

Wat denkt hij van de nieuwe inzending O’G3NE? “Het is de eenvoud zelf, er staat niet op hun gezichten: wat zijn we goed. Zij zijn lekker zichzelf. Al halen ze straks alleen de halve finale, dan nog schaadt het ze niet.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen