Patty denkt niet dat Erland meewerkt aan Rens-zwendel

Patty Brard denkt niet dat RTL-programmabaas Erland Galjaard meewerkt aan de zwendel van Peter Jan Rens. Dat laat ze weten in haar column in Weekend. Schuldeisers van Rens, waaronder Emile Ratelband, vrezen dat de gevallen tv-ster het contract met RTL onder een andere naam heeft getekend, zodat er geen geld bij hem te halen valt. Brard denkt echter niet dat Galjaard met dat soort praktijken meewerkt en verwacht dat Rens gewoon zélf heeft moeten tekenen bij RTL.

Brard denkt dat de schuldeisers van Rens dan ook blij kunnen zijn. “Wees blij! Ik weet bijna zeker dat Erland en de zijnen een contract hebben met de handtekening van Peter Jan eronder. Eindelijk kunnen de slachtoffers ergens beslag op laten leggen.”

Ze wijst op het Meldpunt Peter Jan Rens, dat een schuld van 450.000 euro heeft geïnventariseerd. “Ik mag aannemen dat het Meldpunt een goede advocaat heeft die onmiddellijk beslag laat leggen op zijn inkomsten bij RTL.

Galjaard kreeg Youp van ’t Hek over zich heen vanwege het uitzenden van de Rens-soap. Brard lijkt daar minder moeite mee te hebben, al is ze geen fan van de serie. “Niemand verplicht je naar de soap te kijken. Ik ben na aflevering één afgehaakt omdat ik allergisch ben voor die man en zijn valse beloftes.

De column van de televisiediva kunt u lezen op de website van Weekend.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen