Patty Brard twijfelt over toekomst bij SBS 6

Patty Brard twijfelt over haar toekomst bij SBS 6, omdat haar privéleven behoorlijk is veranderd. Dat vertelt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard woont sinds enige tijd deels op Ibiza, omdat haar man Antoine daar veel werk heeft als architect. Omdat SBS 6 een Nederlandse zender is, kan ze niet altijd bij haar man blijven. “Ik blijk heel slecht tegen de verwijdering te kunnen en heb heel wat traantjes weggepinkt in mijn uppie in ons prachtige huis aan de Amstel“, legt de presentatrice uit.

De verwijdering van haar man trekt Brard slecht. “2017 wordt het jaar van een hoop beslissingen in huize Van de Vijver/Brard. Eind volgend jaar loopt mijn contact bij SBS 6 af en tot die tijd zal ik het nog vaak zonder Antoine moeten doen.”

Ze begrijpt haar man volledig. “Uiteraard ben ik de eerste die zegt dat hij de werkkansen die Ibiza hem biedt met beide handen moet aanpakken. Maar ik red het niet zo goed zonder hem in ons grote huis aan de Amstel.”

Brard gaat dan ook beraden wat ze gaat doen met de Nederlandse tv, al wil ze het liefst door bij SBS 6. “Ik gooi het bij dezen in het universum en zie wel wat het lot ons brengt. Ik wil eigenlijk nog wel een paar jaar werken en wil vooral mijn geliefde Shownieuws niet kwijt. Het is in januari tenslotte alweer mijn tiende jaar bij SBS 6.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen