Patty Brard twijfelt over toekomst bij SBS 6

Geplaatst op Wed 11 Jan 2017 om 14:01

Patty Brard twijfelt over haar toekomst bij SBS 6, omdat haar privéleven behoorlijk is veranderd. Dat vertelt de tv-diva in haar column in Weekend. Brard woont sinds enige tijd deels op Ibiza, omdat haar man Antoine daar veel werk heeft als architect. Omdat SBS 6 een Nederlandse zender is, kan ze niet altijd bij haar man blijven. “Ik blijk heel slecht tegen de verwijdering te kunnen en heb heel wat traantjes weggepinkt in mijn uppie in ons prachtige huis aan de Amstel“, legt de presentatrice uit.

De verwijdering van haar man trekt Brard slecht. “2017 wordt het jaar van een hoop beslissingen in huize Van de Vijver/Brard. Eind volgend jaar loopt mijn contact bij SBS 6 af en tot die tijd zal ik het nog vaak zonder Antoine moeten doen.”

Ze begrijpt haar man volledig. “Uiteraard ben ik de eerste die zegt dat hij de werkkansen die Ibiza hem biedt met beide handen moet aanpakken. Maar ik red het niet zo goed zonder hem in ons grote huis aan de Amstel.”

Brard gaat dan ook beraden wat ze gaat doen met de Nederlandse tv, al wil ze het liefst door bij SBS 6. “Ik gooi het bij dezen in het universum en zie wel wat het lot ons brengt. Ik wil eigenlijk nog wel een paar jaar werken en wil vooral mijn geliefde Shownieuws niet kwijt. Het is in januari tenslotte alweer mijn tiende jaar bij SBS 6.”

Foto: SBS
12 Reacties op “Patty Brard twijfelt over toekomst bij SBS 6”


 1. Rick

  Patty STOP aub! Namens heel Nederland bedankt!

 2. Radio Star

  Hebben ze deze vuilniszak nu nog niet langs de weg gezet?

 3. Karel

  Netjes van SBS dat ze de eer aan haarzelf mag houden.

 4. vakbroeder

  EINDELIJK! Zag haar van de week achter die desk en dacht fuck! ZIj ISSS de desk omg zo vet wijf geworden ppffff en nare persoonlijkheid ook. ADOP alles draait op Patty

 5. Woodstock

  Ach, als ik 3 van de 4 berichten hierboven lees, is Patty niet de enige nare persoonlijkheid ;-)

 6. Mïjn Reactïes Worden Gemodereerd.

  Ik denk dat Antoine Patty niet mist daar op Ibiza met al die toeristes.

 7. Josine de Groot

  Ik zal haar missen. Ze is een kleurrijk persoon en die zijn er niet zoveel in tv-land.
  Gewoon aan gaan wennen Patty, tijdje weg van je kerel. Blijkt vaak het behoud van je relatie te zijn. Dus een win-win situatie voor jou en voor degenen die jou liever niet zien vertrekken.

 8. Sven L.

  Wel jammer als ze zou stoppen op televisie. Kleurrijk type die je af en toe gewoon wilt zien. Zit al decennia in de showbizz en dat is een knappe prestatie!

 9. erfgooier

  Kleurrijk??????????

 10. Mieke

  Vind patty een top vrouw veel meegemaakt en altijd weer boven gekomen en nu gelukkig is top patty

 11. Rubicon

  ik denk dat het terecht is dat patty brard twijfelt aan haar toekomst

 12. Bart V.

  Misschien een mooie kans voor ene Patricia Paay.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.