Patty Brard na lovende column in Naar Bed Met Irene

SBS 6-diva Patty Brard is toegevoegd aan de gastenlijst van het eerste seizoen van de Irene Moors-talkshow Naar Bed Met Irene, dat aankomende zaterdag wordt hervat na een korte kerstbreak. Dat heeft de tv-zender laten weten. Brard schreef na de eerste aflevering, waarin Jan Kooijman hoofdgast was, een lovende column over het programma van haar zendercollega. Brard zag wel dat Moors wat nerveus was, maar zag ook ‘die warme Irene terug met een goede balans in interesse, humor en cynisme’.

Overall was Brard erg positief. “Halleluja, wat heeft me dat verrast.

Wel was Brard een beetje kritisch over het uitzendtijdstip: op zaterdagavond na de late Shownieuws. “Ik vind die zaterdagavond een moeilijk tijdslot voor de kijkcijfers, maar dit is waar Irene het beste in is. Misschien moet SBS toch ook die zondagmiddag weer eens bekijken, maar dan met Irene“, schreef ze.

Andere gasten die in de komende weken aanschuiven zijn Guido Weijers en Frans Bauer; André Hazes jr is deze week te gast. Het programma komt in tegenstelling tot de eerste twee afleveringen niet meer live op de buis.

Foto: William Rutten/SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen