NPO 1-show wint 100% NL Muziekmoment van het Jaar

Geplaatst op Mon 09 Jan 2017 om 12:44

Het optreden van O’G3NE in het NPO 1-programma De Beste Zangers van Nederland heeft de 100% NL Award voor het ‘Muziekmoment van het Jaar’ gewonnen. Dat heeft de zender laten weten. De drie zussen zongen in het programma van Jan Smit een bijzondere versie van de Emeli Sandé-hit Clown. “Het nummer kwam zo hard binnen bij de zangeressen dat ze het tijdens de performance niet droog hielden. Maar ook op de bank hadden mensen een zakdoek nodig“, aldus de zender.

De prijs is uitgereikt door 100% NL-dj Lars Boele, die vandaag voor het eerst te horen was op de zender als de opvolger van de naar Radio 10 vertrokken Lex Gaarthuis. Hij overviel O’G3NE bij hun nieuwe appartement in Rotterdam, waar de zusjes een bespreking hadden met de aannemer.

Andere muziekmomenten met veel stemmen waren de tien seconden stilte van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival en de auditie van Dwight Dissels in The Voice of Holland.

Afgelopen woensdag werden de finalisten voor de overige zes 100% NL Awards-categorieën bekendgemaakt. Die worden op dinsdag 7 februari uitgereikt in de A9Studios in Uitgeest. Dit jaar is de uitreiking voor het eerst toegankelijk voor publiek.

Foto: 100%NL
12 Reacties op “NPO 1-show wint 100% NL Muziekmoment van het Jaar”


 1. Anonymous

  Gefeliciteerd!!!

 2. Werner

  “Maar ook op de bank hadden mensen een zakdoek nodig”, ja om de oren dicht te proppen van deze ellende

  OGNE is niks, wordt niks, en kan niks

 3. Marc E. Putto

  Zoo jammer dat deze drie briljante meiden naar het songfestival gaan met uiteraard een mediocer nummer (zo is dat helaas altijd al geweest bij iedereen die naar het songfestival ging)
  Deze topzangeressen zijn TOO GOOD voor zo’n gemiddeld Eurovisie festival.

 4. Marly van der velden Lover

  Die rechter volle meid met dat donker haar vind ik wel lekker, maar die blonde volle mag er ook zijn hoor.
  Heerlijke meiden

 5. Vincent Lamme

  Gisteren lieten ze in dat nieuwjaarsconcert van de BankGiroLoterij exact zien waarom het op het ESF helemaal niks gaat worden. Perfecte stemmen, maar de zwalkende podiumpresentatie met die alle kanten op wapperende handjes was bedroevend. Zouden ze de komende maanden nog tot een overtuigende act omgevormd kunnen worden? Vrees het ergste…

 6. Kirth Gersen

  @Marly van der velden Lover

  Bij die blonde zou ik toch maar wat graag naar olie willen boren, zeg maar. Heerlijke reet!

 7. Anonymous

  Zegt meer over de BESTE zangers
  meer succes dan Voice of andere programma’s
  Ze moeten de winnaar van de beste zagers naar het ESF STUREN

 8. J

  Volgens mij vergeet je even dat O’G3NE The Voice heeft gewonnen.

 9. Anonymous

  Die meiden mogen best meer van zichzelf vertellen. Waar komen ze oorspronkelijk vandaan? We weten niks van hen.

 10. Anonymous

  Kirth Gersen, blond uit een pakje zou je bedoelen. Had jij haar ook leuk gevonden met haar gitzwarte haren?

 11. peter

  wie heeft deze achterlijke naam bedacht o`gdrie ne

 12. koekoek!

  @Anonymous, maandag 09 januari 2017 om 18.23 uur:

  Wat boeit jou dat nou waar die meiden vandaan komen? In ieder geval uit de kut van hun moeder en dat kom jij ook (ja, uit de kut van jouw moeder dan hè), maar voor de rest is het toch totaal niet interessant waar iemand woont of geboren is, met wie hij/zij regelmatig neukt, of welk merk wc-papier hij/zij gebruikt?

  Ik snap die fascinatie van mensen niet dat ze graag méér (vooral privé) zaken willen weten van artiesten als ze de artiest leuk vinden om de muziek!

  Geniet van hun muziek, meer moet je niet willen, get a life!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.