NOS niet blij met overstap Youri Mulder naar Ziggo

De NOS is er niet blij mee dat Youri Mulder de omroep in de steek laat en ook al kiest voor een overstap naar Ziggo. Dat zegt de voetbalanalist zelf in een interview met het AD. Mulder wordt naast Wim Kieft en Jan van Halst één van de vaste gezichten van Rondo, de zondagse voetbaltalkshows van de zender. “Nou ja, ze vonden het niet heel erg leuk, nee. Maar ja, dat is het leven, toch? En het zijn professionals daar, hoor. Ik heb er altijd met heel veel plezier gewerkt“, laat hij weten in een reactie.

Met steranalisten als het eerdergenoemde drietal en ook Ruud Gullit en Jack van Gelder, bouwt Ziggo volgens het AD aan een heuse ‘Champions League-achtige ploeg’. Mulder: “En ze hébben ook echt Champions League, hè. Ziggo biedt heel veel. Het is echt een mooie sportzender waar ik veel kan doen. Of ben ik nu meteen alweer reclame aan het maken?

Op de vraag waarom hij de NOS heeft ingeruild voor Ziggo, zegt hij: “Mijn contract liep af en er kwamen gegadigden, zoals Ziggo. Wat doe je dan? Dan ga je praten. Nee, niet met een zaakwaarnemer erbij. Dat doe ik zelf. En als het dan goed voelt, hak je snel de knoop door.

Mulder kan bij Ziggo meer doen. “Meer uitzendingen en dus ook meer verdienen. Bij de NOS deed ik Studio Voetbal één keer in de twee weken. Zou ik dus nog negen uitzendingen hebben. Meer konden ze mij ook niet garanderen.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen