Michella Kox walgt van klagende Laura Ponticorvo

Michella Kox, bekend van reality-tv op RTL 5, vindt de klaagzang die Laura Ponticorvo, ook bekend van een realityprogramma op RTL 5, onlangs hield op YouTube walgelijk. Dat laat ze weten in het YouTube-programma van Tommy Parker. Ponticorvo rekende af met volgers die haar verwijten alles voor het geld te doen. Ze gaf aan dat het leven van een vlogger erg zwaar is en dat daar best een beloning tegenover mag staan. “Ze doet net alsof ze Linda de Mol is. Ga weg, joh!“, zegt Kox.

Kox kan niet tegen het geklaag van Ponticorvo. “Ik word daar zo moe van. Mens, houd je strot en ga je make-up doen en zit niet te klagen, man!

De kans dat Kox haar mederealityster gaat volgen op YouTube lijkt nihil. “Laura, je bent echt een knappe meid, maar hou alsjeblieft je waffel, want wat ben jij een akelig wijf. Wat een zelfingenomen kut is dat dan.”

Ponticorvo onthulde ooit bijna een ton per jaar te verdienen. Kox: “‘Wij als volgers hebben het heel zwaar’. In de bouw werken 24 uur per dag is zwaar. Mens, wat lul je?! Je verdient 8.000 euro per maand met gewoon mooi wezen. Daar is niets zwaar aan.”

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen