Luuk Ikink getroffen door Thuisbezorgd-horror

Het culinaire jaar is erg slecht begonnen voor RTL Boulevard-ster Luuk Ikink. Hij besloot op de eerste dag van 2017 om Thais te bestellen op Thuisbezorgd.nl, maar dat verliep niet zoals gehoopt. Dat vertelt de presentator op Twitter. Een uur na zijn bestelling had Ikink het eten nóg niet binnen. Daarop besloot hij nog even de website te checken en toen zag hij ineens dat het restaurant gesloten was. “Restaurant gebeld. Geen gehoor. Site van Thuisbezorgd zegt ‘gesloten’. Dus ik ga patat halen.

Ikink sprak Thuisbezorgd.nl er op Twitter direct op aan, aangezien hij al betaald had en hij bij RTL Boulevard kennelijk niet de negen ton van Albert Verlinde opstrijkt. “Hoe krijg ik nu m’n geld terug? Volgens de gegevens is het naar jullie overgemaakt.

Eenmaal terug van de snackbar begon Ikink gelijk weer te twitteren. “Kom ik thuis met smeulende zak bruin fruit, staat de Thaise mevrouw aan de deur met de curry’s. Had haar restaurant op gesloten gezet vanwege de drukte. Schijnt een optie te zijn bij Thuisbezorgd. Dus nu met lading eten waar je u tegen zegt.

Noodgedwongen moest Ikink zowel zijn snacks als het Thaise eten verorberen. Ook moest hij beide bestelling betalen. Dat leverde een schadepost van 35 euro op. Toch was het wel lekker. “Uiteindelijk neem je dit ook bij een lopend buffet natuurlijk.

Thuisbezorgd heeft inmiddels op de rel gereageerd en weet wat er fout is gegaan bij de bestelling van deze televisiester: restaurants kunnen bij drukte met één druk op de knop veinzen alsof ze gesloten zijn, terwijl de lopende bestellingen gewoon worden afgehandeld.

Dat was Ikink echter niet duidelijk. “Moet daar niet gewoon een ‘neemt geen bestelling meer aan’-optie voor komen?“, adviseert hij de eetbestelsite.

Thuisbezorgd vindt dat een goed idee van Ikink. Momenteel overweegt de eetbestelsite om de situatie te veranderen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen