Laura Fygi: ‘De Wereld Draait Door negeert mij’

Laura Fygi vindt het ontzettend jammer dat een talkshow als De Wereld Draait Door haar niet de waardering geeft die ze verdient. Dat vertelt de zangeres in weekblad Privé. Fygi tekende in oktober als eerste internationale artiest een wereldwijd contract bij Universal Music Azië. “Waarom word ik genegeerd? Ik zou best een keertje voor Podium Witteman willen worden uitgenodigd of – al is het maar één minuutje – bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door komen zingen.

De zangeres vindt het heel erg jammer. “We proberen het echt wel, hoor, maar geen reactie. Ik ben het langzamerhand een beetje gewend, maar leuk is het niet. Ik heb zelf ook een keer gebeld met de redactie van Matthijs. Het meisje dat ik aan de telefoon kreeg, had nog nooit van Laura Fygi gehoord!

Verongelijkt: “Ik zou tegen de betrokkenen willen zeggen: Luister nou eens. Vertel mij hoeveel Nederlandse artiesten in het buitenland hebben bereikt wat ik heb bereikt. Ik ken ze niet. Daarbij ben ik representatief voor ons land, zoals een voetballer of politicus. Zie dat nou eens in!

In Azië is Fygi een echte superster. In Maleisië wordt ze wél met alle egards behandeld. Als ze daar logeert, heeft ze zelfs een eigen privébutler. “Het eerste wat de man vroeg, was of hij mijn bad kon vullen met huidverzorgende melk.

Het Privé-interview Laura Fygi: ‘Ik word genegeerd door Matthijs van Nieuwkerk!’ kunt u lezen via Blendle.

In de zomer was Fygi nog te gast bij het Henkjan Smits-programma Succesvol Nederland:

Foto: YouTube

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen