Jildou reageert op LINDA.-kopie Chantal Janzen

Jildou van der Bijl, samen met Linda de Mol hoofdredacteur van het blad LINDA., is nieuwsgierig naar het nieuwe tijdschrift van Chantal Janzen. Dat laat ze weten in Het Parool. Net als bij LINDA. zal &C bestaan uit een tijdschrift en een website en staat de naamgever op de cover. “Wat wil je dat ik zeg over Chantal? Ik heb nog niets van haar glossy gezien. Ik denk dat het spannend is om in de mediawereld je eigen plek te veroveren – daarna blijkt dat er best veel ruimte is voor elkaar.

Met de komst van het blad van Janzen hebben straks drie prominente RTL-vrouwen een eigen blad. Ook Wendy van Dijk heeft al een uitgave, namelijk haar lachende-mensenblad Wendy. Van der Bijl: “Ik denk eigenlijk dat het niet meer dan logisch is.”

Mijn man is nog weleens mijn klankbord en kan dan zeggen: Jil, als mensen geïnspireerd zijn, of vergelijkbare dingen bedenken, kun je dat het beste beschouwen als het grootste compliment dat je kunt krijgen.

Op de vraag of het nodig is dat hij dat zegt, antwoordt Van der Bijl: “Haha! Nee hoor, niet echt. Ik ben heel benieuwd naar het concept van het platform van Chantal. Wendy heeft met haar zoektocht naar geluk echt een ander terrein te pakken.”

Een groot Parool-interview met Jildou van der Bijl kunt u lezen via Blendle.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen