Jett Rebel heeft oogje op Boulevard-ster Nooshin

Er zijn ook mensen die wél gelukkig worden van de nieuwe RTL Boulevard-deskundige Anna Nooshin. Zanger Jett Rebel, die onlangs nog te gast was in Van der Vorst ziet sterren, vindt haar wel smakelijk. Dat vertelt hij in een interview met het AD. Op de vraag met wie Rebel graag 24 uur samen wil zijn, antwoordt hij: “Anna Nooshin. Ken je die niet? Ze is modeblogster en lingerie-ontwerpster en hartstikke sexy. Het zou toch moeten lukken om haar binnen 24 uur van mijn charmes te overtuigen?

Rebel heeft geen idee of het gaat lukken. “Ik vraag me wel af of ze me überhaupt kent trouwens. Hoewel ik er laatst achter kwam dat we dezelfde kapper hebben!

Er is ook iemand met wie Rebel absoluut geen etmaal wil doorbrengen. “Geert Wilders. Ik kan niemand bedenken die politiek verder van me af staat. Een van mijn nummers, Blonde Like You, gaat over hem. En over Donald Trump trouwens.

Nooshin is bekend van de vele non-items over vloggen in RTL Boulevard. Vorige week onthulde ze in het programma dat ze in 2017 meer op de inhoud gaat zitten met haar YouTube-kanaal. Zo wil ze gaan make-uppen met BN’ers.

Het AD-interview ‘Ik was in één klap verliefd op mijn kat’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen