Jan Slagter stopt met presentatie Geheugentrainer

Omroep MAX-baas Jan Slagter stopt met de presentatie van MAX Geheugentrainer. Hij was acht seizoenen lang de enige presentator, begon vorig jaar af te wisselen met Pauline Spiering en geeft het programma nu geheel op. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Spiering gaat het programma afwisselend presenteren met Mascha de Rooij. “Ik heb genoten van de bijna tien jaar dat ik MAX Geheugentrainer presenteerde“, laat Slagter weten in een reactie.

Het is niet meer te combineren, aldus Slagter. “Onze omroep blijft groeien en inmiddels is de combinatie met mijn andere werkzaamheden bij MAX simpelweg niet meer te maken. Met Mascha de Rooij hebben we een toppresentatrice in huis, en ik ben blij dat zij naast haar werkzaamheden voor Hallo Nederland óók de Geheugentrainer gaat doen.

Mascha de Rooij is blij met de nieuwe stap: “De Geheugentrainer is inmiddels een iconisch MAX-programma en ik vind het daarom heel leuk om het spel te presenteren.”

Overigens stopt de MAX-directeur niet met zijn presentatiewerkzaamheden: “Zo blijf ik te zien in programma’s als MAX Maakt Mogelijk, Missie MAX en presenteer ik ook komende periode weer diverse locatie-uitzendingen”, aldus Slagter.

Iedere ochtend krijgt de kijker van MAX Geheugentrainer een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen