Irene Moors wil nog heel lang door met Naar Bed Met

Irene Moors hoopt dat ze nog heel lang door kan met haar SBS 6-show Naar Bed Met Irene, waarvan het eerste seizoen zaterdag wordt hervat. Dat heeft ze donderdagavond gezegd in Shownieuws. Naar Bed Met Irene is vooralsnog geen hit op de late zaterdagavond. De afgelopen aflevering kwam niet verder dan 277.000 kijkers (6 procent). Toch houdt Moors de moed erin. “Ik ben gewoon superblij met dit programma. Het is iets wat ik hoop nog heel lang te mogen doen“, zo laat ze weten.

De kijker moet het programma nog vinden, denkt Moors. “Het tijdstip is even wennen: het is ook behoorlijk laat, het loopt door tot na twaalven. Poeh poeh, dan moeten we naar bed. Maar: wakker blijven! Het is juist zo leuk.

Ze geniet van de show. “Het is ook leuk dat ik in een setting zit met mensen die je heel vaak ziet, maar nu 45 minuten zitten te praten. Dit is zo anders dan de zondagmiddagen. Sowieso zit ik hier in mijn eentje. De middagen waren veel sneller. Dit is iets totaal anders, dit is iets nieuws voor mij. Dat is ook wat ik wilde: dit is iets nieuws. Ik ben blij dat ik dit mag doen van SBS.”

André Hazes jr. zit zaterdag in de seizoensopener. “André Hazes is een heel leuke gast, omdat het zo’n vrolijke, blije en eerlijke jongen is. Daarnaast valt er met hem wel een feestje te vieren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen