Irene Moors laat zich inspireren door Ellen DeGeneres

Geplaatst op Fri 06 Jan 2017 om 9:10

Irene Moors heeft voorafgaand aan de eerste aflevering van haar talkshow Naar Bed Met Irene veel gekeken naar haar Amerikaanse voorbeeld Ellen DeGeneres. Dat vertelt ze in Mikro Gids. Moors wil dat haar show een vleugje ‘Ellen’ heeft. “De afgelopen maanden heb ik me helemaal blind gekeken aan late-nightprogramma’s. Ook de middagshows. Vooral Ellen DeGeneres is een grote inspiratiebron. Uiteindelijk gaan zulke shows voornamelijk over sterke anekdotes.

De SBS 6-ster heeft dan ook geleerd dat ze vooral op zoek moet naar goede anekdotes. “Dat is de truc: hoe kom je tot de bijzondere anekdotes die zo’n programma zo leuk maken? Daar ben ik veel mee bezig geweest.

DeGeneres is er volgens haar een koningin in. “Ik wil mezelf zeker niet met Ellen DeGeneres vergelijken, maar ter inspiratie was zij wel erg fijn om te kijken. Ik vind haar echt groots, ontzettend geestig.

Als Naar Bed Met Irene maar een vleugje sprankeling van haar programma heeft, ben ik al gelukkig.

Naar Bed Met Irene is vier keer uitgezonden in november en december. Het programma is vooralsnog geen succes. In januari wordt het seizoen hervat met vier nieuwe afleveringen, al zijn die niet meer live.

Foto: SBS
11 Reacties op “Irene Moors laat zich inspireren door Ellen DeGeneres”


 1. Mediawatcher

  Het is niet echt de mores hier, maar eerlijk gezegd vind ik het programma met Irene best wel potentie hebben. Het was er nog niet helemaal, maar ben benieuwd naar de volgende vier! Good Luck!

 2. Wendy's dealertje

  Flopperdeflop flop flop

 3. Pauline154

  Nou ze kan er wel naar gekeken hebben maar heeft er in ieder geval niets van opgestoken. Bij Ellen de Generes zou ze nog niet eens een stageplek krijgen zo slecht is Irene. Hulpje van Carlo daar was ze goed in, hysterisch lachen om zijn zgn grapjes.

 4. Ans

  Ik vind Ellen veel te nep. Irene is juist echt, en leuk!

 5. Anonymous

  Irene mag nog geen thee zetten voor Ellen.
  Ellen heeft meer talent in het topje van haar pink dan Irene in haar
  hele 85 kg wegende lichaam.

 6. Jens Ruknel

  Irene Moors is sleets. Weg ermee.

 7. Peter en Luc

  Wij van SBS hebben een topper in ons midden en haar tijd komt zeker nog wel.

 8. Laurens

  Irene wordt bij SBS verkeerd ingezet.
  Allereerst is zij geen spelletjesleider, dus de Vreemde Eend was al geen lekker begin.
  Over smaakt valt te twisten was wel een goed programma door de combi met Rudolph van Veen, maar ze hadden dit niet met groepen moeten doen. Hierdoor leef je niet mee met de kandidaten, iets wat bij bijv. Heel Holland Bakt wel gebeurt.
  Laat dit volgend seizoen terugkeren na Dokter Tinus.

  Irene is het best in een duo. Koppel haar aan iemand en Irene gedraagt zich direct heel anders.
  Blaas Hart in Aktie nieuw leven in (Airen en Irene) en koppel het aan een goed doel. Hetzelfde zou kunnen met Surprise Surprise.

 9. May-britt

  @Laurens, we nemen contact met je op, wat is je nr?

 10. Anonymous

  Peter en Luc die de hut ten gronde richten.

 11. BRAAK

  HAHAHAHAHA!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.