Irene Moors laat zich inspireren door Ellen DeGeneres

Irene Moors heeft voorafgaand aan de eerste aflevering van haar talkshow Naar Bed Met Irene veel gekeken naar haar Amerikaanse voorbeeld Ellen DeGeneres. Dat vertelt ze in Mikro Gids. Moors wil dat haar show een vleugje ‘Ellen’ heeft. “De afgelopen maanden heb ik me helemaal blind gekeken aan late-nightprogramma’s. Ook de middagshows. Vooral Ellen DeGeneres is een grote inspiratiebron. Uiteindelijk gaan zulke shows voornamelijk over sterke anekdotes.

De SBS 6-ster heeft dan ook geleerd dat ze vooral op zoek moet naar goede anekdotes. “Dat is de truc: hoe kom je tot de bijzondere anekdotes die zo’n programma zo leuk maken? Daar ben ik veel mee bezig geweest.

DeGeneres is er volgens haar een koningin in. “Ik wil mezelf zeker niet met Ellen DeGeneres vergelijken, maar ter inspiratie was zij wel erg fijn om te kijken. Ik vind haar echt groots, ontzettend geestig.

Als Naar Bed Met Irene maar een vleugje sprankeling van haar programma heeft, ben ik al gelukkig.

Naar Bed Met Irene is vier keer uitgezonden in november en december. Het programma is vooralsnog geen succes. In januari wordt het seizoen hervat met vier nieuwe afleveringen, al zijn die niet meer live.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen