iPhone Irene Moors signaleert slaapstress door tv-werk

Irene Moors slaapt tijdens dagen dat ze programma’s opneemt voor SBS 6 veel onrustiger dan in een tv-luwe periode. Dat heeft haar iPhone gesignaleerd, heeft de presentatrice gemeld in RTL Live. Moors slaapt normaal gesproken erg goed, maar op draaidagen iets minder. “Als je bezig bent met nieuwe dingen, zoals Naar Bed Met Irene, dan word je wat onrustiger. Ik heb tegenwoordig ook zo’n app. Dan leg je je telefoon in bed en die telt dan hoe vaak je draait. Ik blijk me dan dus 50 keer per nacht om te draaien.

De SBS 6-ster vindt dat ze zich tijdens tv-dagen erg vaak omdraait. “Het is nu wat onrustiger, maar in tijden van minder heftige tv-weken slaap ik meestal wel heel goed.”

RTL Live-presentatrice Quinty Trustfull denkt dat Moors moet stoppen met het bijhouden van haar slaapritme. “Dat komt dus omdat je die telefoon ernaast legt, want er is ook bewezen dat als je je telefoon direct naast je legt als je gaat slapen, dat je er onrustig van wordt. Dat is het“, aldus de presentatrice, die vanwege een ander onderzoek ook geen water meer drinkt uit de douchekop.

Verder herhaalde Moors dat ze ongelooflijk geniet bij SBS 6. “Het bevalt goed. Het is natuurlijk heel anders. Ik heb altijd veel programma’s met Carlo gedaan, ook wel eens alleen. SBS is ook anders dan RTL. Ik krijg bij SBS ongelooflijk veel nieuwe kansen. Kansen om nieuwe dingen te doen. Daar ging het me om. Dat is wel aardig gelukt.”

Tegelijkertijd kunnen we ook niet zonder elkaar. We blijven elkaar dus wel een beetje opzoeken. Daarom is er nu gelukkig ook een TV Kantine geweest. Wat de toekomst gaat brengen, weten we niet, maar we gaan elkaar echt wel weer in een programma tegenkomen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen