Gordon stuurde Bridget woeste sms na RTL Late Night

Bridget Maasland heeft een woeste sms ontvangen van Gordon op de dag na de aflevering van RTL Late Night waarin zij beiden te gast waren om het Comedy Central-programma The Roast of Gordon te promoten. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Maasland verweet Gordon in de talkshow niet tegen kritiek te kunnen, waarna hij haar gemeen hard aanviel. “Gordon heeft alleen maar weer duidelijk gemaakt dat ik een punt had, dus prima“, blikt de RTL-presentatrice terug. 

Hoe haar verstandhouding met Gordon nu is? “Onze verstandhouding is zoals altijd: ik ben oké en Gordon is boos. De dag na RTL Late Night kreeg ik een sms’je van Gordon, waarin hij schreef dat hij het belachelijk vond dat ik hem aanviel in een liveshow. Ik heb hem fijne feestdagen gewenst en een dikke kus. Het is goed zo.

Gordon is nou eenmaal zwaar egocentrisch, stelt Maasland. “Gordon denkt natuurlijk dat de hele wereld om hem draait. Ik ga hem niet uit die bubbel halen of krijgen, dus wat mij betreft, blijft hij er lekker in.”

Maasland dacht dat Gordon inmiddels wel wat wijzer was geworden. “Ik had het idee dat Gordon misschien een beetje was gegroeid. Wat ouder was geworden. En milder. Maar blijkbaar kan hij nog steeds niet tegen kritiek en heeft hij nog steeds geen zelfspot. Dat kun je kennelijk niet aanleren.”

Weet je wat ik alleen jammer vind? Dat ik me drie dagen voor het programma heb ingezet en heb laten neersabelen voor hém. Dat doe je niet voor jezelf. Dus je kunt best een beetje respect opbrengen als mensen dat voor je over hebben.

Ik vond het overigens heel raar dat er bij RTL Late Night alleen roasts over mij te zien waren. Volgens mij was Gordon de hoofdpersoon, maar er zat geen grapje over hem in. Waarschijnlijk moesten ze het doen met het aangeleverde materiaal, geen idee.”

Maar wat betreft Gordon: daar lig ik niet wakker van. Er zijn ergere dingen in het leven. Als je híer al een drama van gaat maken… Het boeit me echt niet. Doe maar, ik kan het hebben. En bovendien: ik weet wie het zegt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen