Gordon stuurde Bridget woeste sms na RTL Late Night

Geplaatst op Wed 11 Jan 2017 om 13:10

Bridget Maasland heeft een woeste sms ontvangen van Gordon op de dag na de aflevering van RTL Late Night waarin zij beiden te gast waren om het Comedy Central-programma The Roast of Gordon te promoten. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Maasland verweet Gordon in de talkshow niet tegen kritiek te kunnen, waarna hij haar gemeen hard aanviel. “Gordon heeft alleen maar weer duidelijk gemaakt dat ik een punt had, dus prima“, blikt de RTL-presentatrice terug. 

Hoe haar verstandhouding met Gordon nu is? “Onze verstandhouding is zoals altijd: ik ben oké en Gordon is boos. De dag na RTL Late Night kreeg ik een sms’je van Gordon, waarin hij schreef dat hij het belachelijk vond dat ik hem aanviel in een liveshow. Ik heb hem fijne feestdagen gewenst en een dikke kus. Het is goed zo.

Gordon is nou eenmaal zwaar egocentrisch, stelt Maasland. “Gordon denkt natuurlijk dat de hele wereld om hem draait. Ik ga hem niet uit die bubbel halen of krijgen, dus wat mij betreft, blijft hij er lekker in.”

Maasland dacht dat Gordon inmiddels wel wat wijzer was geworden. “Ik had het idee dat Gordon misschien een beetje was gegroeid. Wat ouder was geworden. En milder. Maar blijkbaar kan hij nog steeds niet tegen kritiek en heeft hij nog steeds geen zelfspot. Dat kun je kennelijk niet aanleren.”

Weet je wat ik alleen jammer vind? Dat ik me drie dagen voor het programma heb ingezet en heb laten neersabelen voor hém. Dat doe je niet voor jezelf. Dus je kunt best een beetje respect opbrengen als mensen dat voor je over hebben.

Ik vond het overigens heel raar dat er bij RTL Late Night alleen roasts over mij te zien waren. Volgens mij was Gordon de hoofdpersoon, maar er zat geen grapje over hem in. Waarschijnlijk moesten ze het doen met het aangeleverde materiaal, geen idee.”

Maar wat betreft Gordon: daar lig ik niet wakker van. Er zijn ergere dingen in het leven. Als je híer al een drama van gaat maken… Het boeit me echt niet. Doe maar, ik kan het hebben. En bovendien: ik weet wie het zegt.”

Foto: RTL
22 Reacties op “Gordon stuurde Bridget woeste sms na RTL Late Night”


 1. piet

  Ja Bridget je kunt ook niet helpen dat je met de grootste gek van Nederland te doen heb.

 2. Conny

  Bridget trek het je niet aan, Gordon zal eenzaam sterven zonder vrienden.Hij heeft een heel naar, narcistisch karakter.

 3. Marcel

  Vond het ook geen stijl hebben van Bridget om dit te doen, eens met Gordon in deze dus…Beetje kansloos van deze ijskast.

 4. Kreukhoven

  Bridget Maasland geweldig wijf, hoe zij het hele situatie formuleert, woordkeuze heel Nederland is namelijk mee eens, Goor is een verschrikkelijk autistisch individu dat in combinatie met een laag IQ is desastreus. Bridget je bent een kanjer!

 5. Ans

  Kamp Bridget.

 6. Anonymous

  Bridget werd nog harder geroast dan Gordon en kon er duidelijk niet tegen.

 7. Ingrid 🌷🌷

  Ben helemaal geen fan van Bridget,maar ze wel gelijk ….😃

 8. Ingrid 🌷🌷

  Heeft. 😄

 9. VD

  @piet

  Waar staat dat ze met hem te doen heeft? Dat zuig je uit je duim!

 10. BBcee

  dat is toch kaas-merk?

 11. Alex

  Ze had wel degelijk een punt en Gordon bewees daarna nogmaals dat Bridget gelijk had.

 12. Woodstock

  Dat was JUIST de giller. Bridget zei “Hij kan niet tegen kritiek”en boem boem boem Gordon valt haar onredelijk hard en vals aan. Point proven Bridget.

 13. HAHAHA tuurlijk joh, gek!

  @Woodstock

  HAHAHA tuurlijk joh, gek!

 14. Mïjn Reactïes Worden Gemodereerd.

  Dat Gordon een SMS naar Maasland stuurt geloof ik niks van.

 15. yoshi

  ik geloof er ook niks van… STORY!!! grootste pulp blad van het land. 1 en al leugen

 16. Anonymous

  Yskonijn Bridget kan niet tegen een grapje blijkt dus wel en Gordon heeft gelijk!

 17. Anouk Smullers

  @ kreukhoven Briget is geen geweldig wijf.. ze kon tijdens de roast totaal niet tegen kritiek. Dus hoezo geweldig.. ze is ook een zuur oud afgedankt wijf. Arrogant tot op het bot

 18. Beau van Erven Ikink

  De ene snuiver die tegen de andere snuiver tekeer gaat. Smullen!

 19. Panda

  Team Bridget hier. Vond juist dat ze prima incasseerde. En ook in LN had ze gewoon een punt. Desalniettemin heeft Gordon, hoe megalomaan ook, ook zijn briljante momenten.

 20. piet

  Ik vind Bridget wel een geweldig wijf en ik heb haar liever dan die grote gek die niet tegen kritiek kan en een ander wel in de zeik zet.

 21. Anonymous

  Gordon is ‘n snelgroeiende tumor.

 22. Johnson

  @Marcel; de relnicht doet mee aan een programma waarin hij roast na roast over zich heen krijgt. En dan moet er gemaakt over gedaan worden in de promotionele interviews? Hou toch op, hypocriet. Gordon is een naar, nep mannetje en Bridget was niet grappig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.