Frans Bauer ziet vervolg op De Bauers nu wél zitten

Dertien jaar na het enorme succes van de RTL 4-soap De Bauers – op het hoogtepunt keken er 2,8 miljoen mensen waarna hij een blanco cheque kreeg aangeboden voor een tweede seizoen – ziet Frans Bauer een vervolg alsnog zitten. Dat zegt hij in weekblad Privé. Bauer hield lange tijd de boot af, maar wil nu toch overstag gaan. “Ik heb weleens vragen gehad of ik een vervolg op onze realityserie De Bauers wilde maken. Ik zou het graag weer een keer doen“, aldus de zanger.

Waarom hij een vervolg nu wél ziet zitten? “Het is meer dan tien jaar geleden en mijn leven is natuurlijk drastisch veranderd met vier kinderen, waarvan twee grote pubers. Maar het laatste woord is er nog niet over gevallen.”

Bauer had destijds heel rijk kunnen worden door een bedrag op de blanco cheque te schrijven. “Zo’n cheque is niet belangrijk, want ik werk niet voor geld. Dat is niet mijn drijfveer en zeker met dit soort programma’s draait het daar niet om.”

Nu ik vier grote kinderen heb, moet eerst worden overlegd of iedereen het ermee eens is. Willen die gasten dat wel? Zij hebben hun eigen agenda en leven. Toen ze klein waren, ging het allemaal wel, maar tegenwoordig hebben ze een eigen mening. Alles gaat nu in hoog overleg“, lacht hij.

Tegenwoordig is Bauer voornamelijk te zien op NPO 1, de voornaamste concurrent van RTL 4.

Het Privé-interview Frans Bauer: ‘Mariska krijgt tóch de helft bij scheiding’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen