Frank van der Lende kiest na promotie voor nieuwe auto

Geplaatst op Tue 03 Jan 2017 om 8:30

Frank van der Lende kiest na zijn promotie bij 3FM voor een nieuwe auto. Hij vraagt zijn omgeving en luisteraars om suggesties. Dat is te lezen op Twitter. Van der Lende is bij 3FM sinds enige tijd dé opvolger van Coen & Sander, het radioduo dat koos voor de radiomiljoenen van 538. Het dj-talent rijdt echter een auto waar menig radioster niet mee gezien wil worden: een versleten Kia Rio uit 2002. Dat vindt Van der Lende zelf nu ook iets te gortig worden. Het is tijd voor iets nieuws, zegt hij.

De radio-dj doet zijn Kia Rio in de ban. “Goed voornemen 2017: nieuwe auto kopen. M’n kleine Kia start nu al niet meer. Iemand tips voor een auto voor een lange man in Amsterdam? Xox.

Gevraagd naar zijn wensen, zegt Van der Lende: “Ja, ik wil graag een beetje goed zitten, met de lange benen. En hij mag wel iets cooler dan een grijze Kia Rio.”

Autoweek adviseert Van der Lende de nieuwste Mini, omdat die auto perfect zou zijn voor lange mensen. Dat kan de dj in elk geval prima bekostigen: “Kan wel wat spenderen!

Op de radio heeft Van der Lende zijn collega Jan Versteegh om een suggestie gevraagd. “Ik ben bezig met de zoektocht naar een nieuwe auto en ik krijg via Twitter steeds suggesties. Ik ben een beetje aan het oriënteren en ik ben ook benieuwd wat voor auto jij rijdt.”

Versteegh rijdt ook geen hip merk. Hij zit op kosten van de belastingbetaler immers vaker in het vliegtuig dan in de auto. “Ik rij een Suzuki Vitara. Dat is een Jeepje. Dat is heel fijn. Hij doet alles zelf. Ik moet nog wel zelf sturen, maar de auto houdt zelf afstand en er zijn allerlei systemen, dus voor iemand die weinig kan, is dat heel fijn.

Lees ook: Bescheiden wagenpark voor 3FM-dj’s (oktober)

Foto: VARA
13 Reacties op “Frank van der Lende kiest na promotie voor nieuwe auto”


 1. Ikke

  Vitara is geen jeepje maar een middelmatige midi suv

 2. Frank

  Ik wilde bijna zeggen wat een lekker wijf lol.

 3. TwanDS

  Ha, een mini is inderdaad de auto voor deze natte wind…

 4. Pietje

  Hoe fake ben je als je suggesties vraagt welk merk auto je moet aanschaffen. Help help …nu krijg ik meer centjes en wil graag een autootje aanschaffen…Help help, ik weet het niet…welk merk ??

  Fake

 5. Virginia

  Neem toch de dolmus, vriend.

 6. Peter

  Weer een jochie wat zijn leven nog moet opbouwen en de waarde van geld niet ziet. Zijn kapper is al jaren dood, het kan dat hij dat geld voor zijn kapper opzij zet en weet een beetje wat sparen is en waarom sparen belangrijk is. Leven op de pof gaat een keertje fout.

 7. Niet te geloven

  En dat van het opgehaalde geld van Serious Request 2016?

 8. Jasper V

  Dat weten we dan ook weer, lekker belangrijk toch!

 9. Basje

  een open oproep om een sponsordeal

 10. Walter

  Hij kan beter van zijn geld even naar de kapper gaan!

 11. Don

  Een Fred Flinstone autootje lijkt mij het beste voor die bral! hahaha

 12. Puk

  Laat die flower power bleekscheet zich maar eens druk maken aan welk goed doel hij zijn geld uit gaat geven ipv welk vervoersmiddel

 13. drs. Aloé Hel (docent Duits)

  Ik zou hem heel graag de goddelijke reeks invulbundels Übungsmeister en Schrittmacher van Hof des Nordens willen aanraden, maar deze zijn tot veler frustratie reeds vijftien jaar niet meer leverbaar. Deutsch macht Spaß! DJ Wouwtasia!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.