Frank van der Lende kiest na promotie voor nieuwe auto

Frank van der Lende kiest na zijn promotie bij 3FM voor een nieuwe auto. Hij vraagt zijn omgeving en luisteraars om suggesties. Dat is te lezen op Twitter. Van der Lende is bij 3FM sinds enige tijd dé opvolger van Coen & Sander, het radioduo dat koos voor de radiomiljoenen van 538. Het dj-talent rijdt echter een auto waar menig radioster niet mee gezien wil worden: een versleten Kia Rio uit 2002. Dat vindt Van der Lende zelf nu ook iets te gortig worden. Het is tijd voor iets nieuws, zegt hij.

De radio-dj doet zijn Kia Rio in de ban. “Goed voornemen 2017: nieuwe auto kopen. M’n kleine Kia start nu al niet meer. Iemand tips voor een auto voor een lange man in Amsterdam? Xox.

Gevraagd naar zijn wensen, zegt Van der Lende: “Ja, ik wil graag een beetje goed zitten, met de lange benen. En hij mag wel iets cooler dan een grijze Kia Rio.”

Autoweek adviseert Van der Lende de nieuwste Mini, omdat die auto perfect zou zijn voor lange mensen. Dat kan de dj in elk geval prima bekostigen: “Kan wel wat spenderen!

Op de radio heeft Van der Lende zijn collega Jan Versteegh om een suggestie gevraagd. “Ik ben bezig met de zoektocht naar een nieuwe auto en ik krijg via Twitter steeds suggesties. Ik ben een beetje aan het oriënteren en ik ben ook benieuwd wat voor auto jij rijdt.”

Versteegh rijdt ook geen hip merk. Hij zit op kosten van de belastingbetaler immers vaker in het vliegtuig dan in de auto. “Ik rij een Suzuki Vitara. Dat is een Jeepje. Dat is heel fijn. Hij doet alles zelf. Ik moet nog wel zelf sturen, maar de auto houdt zelf afstand en er zijn allerlei systemen, dus voor iemand die weinig kan, is dat heel fijn.

Lees ook: Bescheiden wagenpark voor 3FM-dj’s (oktober)

Foto: VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen