Evert Santegoeds: ‘Youp hard aangekomen bij Erland’

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat de column van Youp van ’t Hek hard is aangekomen bij RTL-programmadirecteur Erland Galjaard. Dat schrijft hij vandaag op pagina Privé. Van ’t Hek vindt het onbegrijpelijk dat mensen die aan de grond zitten door Galjaard gebruikt worden voor tv-amusement. Volgens Galjaards vrouw Wendy van Dijk doet de column van Van ’t Hek hen niets, want ‘wat niet waar is raakt niet’, maar volgens Santegoeds is dat gewoon een kleine leugen.

Santegoeds denkt wel degelijk dat Galjaard zit met de aanval van Van ’t Hek. “Net terug van vakantie in Kaapstad moeten de woorden van Youp in Nigtevecht, waar Erland woont met echtgenote Wendy van Dijk, hard zijn aangekomen.

De Privé-ster wijst erop dat Van Dijk op Twitter wel héél erg in de bres sprong voor haar Galjaard. “De berichten over en weer werden door duizenden op de voet gevolgd…

Van ’t Hek viel Galjaard dit keer aan vanwege de RTL 5-soap over Peter Jan Rens. Die wordt nauwelijks bekeken, maar daar komt volgens Santegoeds wel verandering in. “De kijkcijfers zouden deze week weleens flink kunnen groeien. De afgelopen week was het weinig bekeken, maar daarentegen veelbesproken programma onderwerp van gesprek in heel veel media.

Nu heeft Galjaard dubbel pech: de soap scoort niet én hij krijgt bakken met kritiek over zich heen vanwege het uitzenden ervan.

Het Privé-artikel ’Rens-soap leidt tot FOPHUWELIJK’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen