Emile Ratelband strijdlustig: ‘Misdaad loont bij RTL’

Emile Ratelband sluit zich aan bij het geluid dat andere slachtoffers van Peter Jan Rens dit weekend lieten horen in het AD. Ook hij vindt het schandalig dat RTL de gevallen tv-ster zendtijd geeft. Dat zegt hij in De Telegraaf. Ratelband krijgt net als vele anderen nog geld van Rens. RTL betaalt Rens vorstelijk voor zijn tv-soap, maar wil niet meewerken met zijn slachtoffers. “Een oplichter geef je geen zendtijd, en de hele wereld weet nu dat Rens een oplichter is. Misdaad loont gewoon bij RTL.

De positiviteitsgoeroe wil zich inzetten voor álle slachtoffers van Rens, omdat hij níet bang is en veel anderen wel, omdat zij zouden bedreigd door de kampersfamilie van Rens’ vriendin Virginia. “Ik heb er nu meer dan dertig bij elkaar en ik ga een schuldeisersvergadering beleggen. Daarna zal Rens wel anders piepen.

Ratelband wil de realityster van RTL ten val brengen. “Het lijkt wel dat iedereen hem laat gaan. Nou, ík niet. Ik ga hem kapotmaken om zo de samenleving voorgoed tegen hem te beschermen. Hij gaat er gewoon aan. Ik ben mijn huiswerk aan het doen en Rens zal eerdaags wel ondervinden wat daar het resultaat van is.

Het moet over zijn, vindt hij. “Ik heb alles bij de deurwaarder gelegd, want nu stroomt het geld van RTL binnen bij Rens. Nu valt er wat te halen.

Het Telegraaf-artikel Ratelband: ’Ik ga Rens kapotmaken’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Emile Ratelband wil beslag leggen op RTL-salaris Rens (december)

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen