Domien Verschuuren vindt radiorecensent AD zuur

Domien Verschuuren, de ochtendspits-dj van 3FM, vindt dat de radiorecensent van het AD, de blinde Vincent Bijlo, langzaamaan enorm zuur wordt. Dat laat hij weten op Twitter. Bijlo schrijft vandaag cynisch over de uitreiking van de Popprijs 2016, die dit weekend live werd uitgezonden op 3FM. De prijs is uitgereikt aan de sympathieke Nederlandse wereldster Martin Garrix. Hij kon er niet bij zijn, maar gaf wel een telefonische reactie. Die reactie vond Bijlo echter iets te frivool. 

De radiorecensent citeert Garrix als volgt: “Superbedankt, ongelooflijk, echt bizar. Heel bijzonder. Ja, beetje shit dat ik er niet ben. Maar ja, dit was echt het enige weekend dat iedereen kon, voor die clip. Ik ben superdankbaar voor de prijs en ik ben helemaal blij. Ik blijf gewoon lekker mijn shows doen, mijn ding doen en ik blijf er gewoon heel veel plezier in hebben. Ik ben echt gevleid om deze prijs te hebben.

Het is Bijlo niet volwassen genoeg, zo laat hij blijken. “Zit ik nou naar Efteling KidsRadio te luisteren? Even checken, nee het is echt 3FM, Popprijs 2016.”

Een béétje flauw, vindt Verschuuren. “Vincent Bijlo begint met de week meer de zuurste man van Nederland te worden. Lekker een cd’tje opzetten, Vin!

De 3FM-dj ergert zich behoorlijk aan Bijlo. “Als vijftigplusser zeiken over het taalgebruik van twintigers. Da’s geen column, Vincent, da’s klagen over de jeugd van tegenwoordig.

De AD-column Popprijs van Vincent Bijlo kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNN-VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen