Anna Nooshin: ‘Mensen afgeknapt op gelduitspraak’

RTL-ster Anna Nooshin stelt dat mensen op haar zijn afgeknapt sinds ze heeft gezegd dat ze in 2018 miljonair wil zijn. Dat vertelt de mode-expert in Veronica Magazine. Nooshin blijkt het belangrijk te vinden om zo spoedig mogelijk een miljoen euro op haar bankrekening te zien staan. “Laatst zei ik in een interview dat ik over anderhalf jaar anderhalf miljoen wil hebben. Vervolgens kreeg ik allemaal jonge meiden over me heen die zeiden: ‘Wat een afknapper’“, zegt de tv-bekendheid.

Ze begrijpt niet waarom mensen dat een afknapper vinden. “Daar kan ik me zo aan ergeren. Ik ga dat geld niet uitgeven aan schoenen of reizen. Daarmee wil ik verder met wat ik voor ogen heb: een cosmeticamerk starten, een merk creëren.

Nooshin doet wat dingetjes op YouTube, schuift regelmatig aan bij Boulevard en heeft geposeerd voor Hunkemöller. “Ik krijg vaak de vraag: wat vindt je vriend ervan dat je in je lingerie poseert? Maar wat boeit dat?

Op YouTube wil ze nog meer groeien. “Ik merk dat ik een beetje klaar ben met zitten voor de camera en vertellen over make-up of mijn nieuwste aankopen.

Ik geloof in entertainment, dus het hoeft van mij niet de diepte in, maar ik wil wel meer fun. Leuke dingen doen met mensen. Zoals m’n taartbakfilmpje met Kraantje Pappie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen