Andries Knevel kampt met vastzittende cursor

Na zijn recente legionellabesmetting kreeg EO-ster Andries Knevel maandag nóg een tegenslag te verwerken: de cursor van zijn MacBook Pro kwam plotseling vast te zitten. Dat onthult de televisiecoryfee op Twitter. Knevel was rustig aan het computeren toen zijn aanwijzingen plotseling niet meer werden opgevolgd door zijn cursor. Hij besloot direct om zijn volgers op Twitter te raadplegen. “De cursor van mijn MacBookPro zit vast. Hoe krijg ik hem los? #dtv“, vroeg hij. 

De presentator kreeg enorm veel reacties, al begreep hij niet direct alle aanwijzingen. Zo raadde ene Cees hem een ‘forced reboot’ aan, maar Knevel had daar nog nooit van gehoord: “???

Uiteindelijk lukte het Knevel om met tips van volgers zijn cursor los te krijgen. “Dank voor mooie tips inzake vastzittende cursor MacBook: ‘Bidden, een beitel, tijgerbalsem, WD-40 en schudden’. Heeft geholpen.

Knevel heeft niet onthuld hoe hij de cursor precies heeft losgekregen. Ook is onduidelijk hoe de cursor in deze toestand terecht is gekomen.

Apple heeft niet op de kwestie gereageerd.

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen