Waylon hoopt dat hij verder mag bij The Voice

Waylon hoopt dat hij ook in 2017 weer coach is in de RTL 4-show The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger vandaag in het AD en in De Telegraaf. Eigenlijk zit Waylon dit jaar op de plek van Anouk, die een jaar The Voice-pauze heeft om in 2017 weer terug te keren. Maar Waylon zou het jammer vinden om plaats te maken. “Desnoods zetten ze er maar een stoel bij“, grapt hij in De Telegraaf. “Want deze succesformule werkt ook voor mij. We genieten onderling met zijn allen van iedere seconde.”

In het AD voegt Waylon toe: “Ik zou het enorm leuk vinden om het volgend jaar weer te doen. Dan zou ik nóg gerichter kunnen werken.

Waylon vertelt in die krant dat hij het een erg bijzonder moment vond toen hij werd gevraagd voor The Voice. “Ik heb meteen de auto aan de kant gezet, zo serieus werd het. Eigenlijk kwam het heel onverwachts, maar diep van binnen zat die wens er altijd al.

Hij heeft zich nauwelijks voorbereid. “Het gaat om muziek, mijn vak en ik draai ook alweer een jaartje of dertig mee. Beoordelen kun je moeilijk leren. En je kunt allerlei tegeltjeswijsheden of poëtische shit bedenken, maar daar prikken mensen doorheen. Dat is niet oprecht.

Via Blendle kunt u de interviews met Waylon in het AD en in De Telegraaf lezen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen