Vrouw Lili onthult: ‘Wilfred Genee is net een kat’

Vrouw Lili onthult een onbekende kant van RTL 7-ster Wilfred Genee: in zijn privéleven gedraagt hij zich als een kat. Dat vertelt ze in weekblad Story. Op televisie komt Genee naar eigen zeggen een beetje pedant over, maar in huiselijke sfeer is dat wel anders. “Wilfred is echt een gevoelsmens“, legt zijn vrouw uit. “Hij houdt van gezelligheid. Wat dat betreft, vind ik hem net een kat. Als ik thuis een gezellig hoekje heb gecreëerd, gaat Wilfred daar als eerste zitten. Net zoals een kat dat doet.

Net als katten kan Genee intens genieten van een warm, huiselijk hoekje. “Een kat zoekt ook altijd het warmste en lekkerste plekje op.

Genee is een ‘ongelooflijk lief persoon’, aldus Lili. “Het is ook bijzonder dat hij zich altijd kwetsbaar opstelt. Ik weet hoe lief hij is voor zijn omgeving en hoe toegewijd hij is naar zijn vrienden en familie.

De twee communiceren veel. “En dat dwing ik soms ook af. Wat dat betreft, kan ik best vervelend zijn. Ik wil tot de kern komen en kan niet tegen oppervlakkigheid, wat voor Wilfred soms best lastig is.

In de mediawereld kom je vaak weg met dat oppervlakkige, maar ik weet dat hij zo niet is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen