Verborgen Verleden terug: NTR strikt Albert Verlinde

Verborgen Verleden, het programma waarin prominente Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis, is ook in 2017 te zien op NPO 2. De gasten zijn nu al bekend: één van hen is Albert Verlinde. Dat heeft het Centrum Voor Familiegeschiedenis bekendgemaakt. De BN’ers die in het komende seizoen zitten, zijn Herman Finkers (6 mei), Hanneke Groenteman (13 mei), Albert Verlinde (20 mei), Sacha de Boer (27 mei), Jules Deelder (3 juni) en Arjen Lubach (10 juni).  

In het afgelopen seizoen waren in de zaterdagavondshow van NPO 2 René FrogerHerman van der ZandtIsa HoesTwan HuysJeroen KrabbéNelleke Noordervliet, Rick Nieman en Pieter van den Hoogenband te gast. De laatste aflevering was afgelopen weekend.

De basis voor elke aflevering van Verborgen Verleden is een onderzoek naar de familiegeschiedenis van de hoofdpersoon. Dat wordt voor een groot deel uitgevoerd door de afdeling expertise van het Centrum Voor Familiegeschiedenis (CBG).

Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse format Who do you think you are? en wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR.

Foto: VARA

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen