Vader Luuk Ikink bezorgd over relatie met Humberto Tan

De vader van Luuk Ikink maakt zich zorgen over de manier waarop zijn zoon omgaat met oud-collega Humberto Tan. Dat vertelde Ikink dinsdagavond in RTL Boulevard. Ikink was een vaste kijker van de RTL 4-show Het Perfecte Plaatje, waarin Tan en andere BN’ers met elkaar streden om wie de beste fotograaf is. Uiteindelijk belandde Tan samen met Kim Feenstra in de finale. “Ik vond het echt heel leuk en ik heb me heel vaak uitgesproken dat ik heel graag wil dat Kim zou winnen“, zegt hij.

De vader van Ikink vond dat een beetje matennaaierij. “Mijn vader begon me op een gegeven moment een appje te sturen van: ‘Hé, je moet wel een beetje een goede band met Humberto houden hoor, want het is niet zo aardig hoe je nu met hem doet.’ Die dacht dat het helemaal niet goed ging enzo.”

Ikink bleef echter vasthouden aan zijn voorkeur voor het blonde model. “Ik was voor Kim, maar ik vond Humberto ook goed.”

Tan heeft de show gewonnen en liet in een vooraf opgenomen interview met RTL Boulevard weten daar erg blij mee te zijn. Hij heeft een fotoreportage gewonnen in een tijdschrift. “National Geographic is de finale van het WK, National Geographic is Wimbledon. Ineens sta ik er vanaf woensdag zelf in. Dat is heel raar, dat is echt onbetaalbaar. Een mooiere prijs dan dat kon ik me niet wensen.

De RTL Late Night-host benadrukt dat het niet zijn eerste prijs van het jaar is. “Het begon met de Omroepman van het Jaar, de Televizier-Ster, Het Perfecte Plaatje, de Sonja Barend Award en dat allemaal in één jaar. Dat is wel heel veel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen