‘Talkshows bezorgen Kim Feenstra imagoschade’

Kim Feenstra heeft mede zo’n slecht imago door haar optredens in talkshows. Ze is daarom blij dat ze zich nu goed kan laten zien in RTL 4’s maandagshow Het Perfecte Plaatje. Dat vertelt haar PA vandaag in het AD. Feenstra komt in talkshows niet goed tot haar recht, zegt de assistent. “Als Kim in een talkshow zit, kan ze vanwege haar slechthorendheid niet meedoen aan een groepsgesprek. En als ze niets zegt, vinden mensen haar dom. Als ze wel wat zegt, vinden ze haar stem irritant.

Daardoor hebben mensen een heel beperkt beeld van wie ze is. In Het Perfecte Plaatje zien ze veel meer van haar. Dat ze creatief is en grappig, talent heeft.

Feenstra zelf laat in de krant weten erg blij te zijn dat ze nu een beter podium tot haar beschikking heeft. “Ik vind het leuk om nu te horen dat mensen waarderen wie ik ben.

Jarenlang was dat wel anders. “Ik heb, sinds ik bekend werd met Holland’s Next Top Model bijna tien jaar geleden, altijd zoveel stront over me heen gehad.

Toch zal ze nooit iedereen kunnen plezieren, realiseert ze zich. “Kijk, negatieve reacties krijg je altijd. Al open ik morgen tien weeshuizen en zorg ik voor wereldvrede, dan hebben ze toch nog wat te zeiken.

Het Perfecte Plaatje is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Het AD-interview ‘Ook achter de camera maakt Kim indruk’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen