Shownieuws strikt zwager van George Michael

Shownieuws heeft de in Nederland woonachtige zwager van George Michael gestrikt voor een interview. Dat was dinsdagavond te zien in de uitzending op SBS 6. Daniel Fawaz, zoals meneer heet, ontving het showbizzprogramma in zijn kapperszaak. Hij is de broer van Fadi Fawaz, die George Michael op Eerste Kerstdag dood aantrof in hun bed. “Ik zit al dagen te denken aan hoe zwaar het is voor mijn broer. Ik ga binnenkort naar Engeland om mijn broer te knuffelen.

Fawaz gaat Michael missen. “Voor mij is hij gewoon familie. Het doet pijn, het is gewoon heel pijnlijk dat hij niet meer is. Ik ga naar Londen en ik zal hem niet meer zien, ik ga naar zijn huis en zijn huis is leeg. Dat ben ik niet gewend. Het is heel moeilijk.”

Hij zal ook niet meer bij mij komen. Mijn hond zal hem heel erg missen. George is heel erg gek op mijn hond en dat is wel zielig. Snap je wat ik bedoel? Het is gewoon heel moeilijk.”

Voor Fawaz is het ook erg lastig. “Ik moet alles verwerken wat er gebeurt. Ik kan het nog steeds niet geloven. He’s just an amazing guy met mij en met iedereen.

De Amsterdamse kapper loopt er op Twitter behoorlijk mee te koop dat hij familie is van Michael. Zo stuurt hij via Twitter berichten naar zijn broer dat hij zo met hem meeleeft.

Het interview met Shownieuws heeft hij ook op Twitter gezet:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen