SBS 6 vanavond volop in kerstsfeer: Sterren Surprise

Vier dagen voor Eerste Kerstdag pakt SBS 6 vanavond uit met een feestelijke kerstprogrammering. Naast Irene & Rudolph Vieren Kerst in de vooravond, is op prime time de avondvullende tv-show Sterren Surprise te zien. Dat laat producent ICP weten. Zeven gezichten van SBS 6 gaan mensen verrassen die het echt verdienen. “Het belooft een bijzondere avond te worden, met bijvoorbeeld een man met vliegangst die door zijn kleinzoon wordt meegenomen naar Dublin in Ierland.”

In Dublin wacht voor die man de verrassing van zijn leven. “En Irene Moors gaat een duikboot in met een marinegek. Viktor Brand komt op de middenstip van een wedstrijd van Ajax met een superfan van acht jaar oud. En Kim-Lian van der Meij gaat met Frans Bauer door het land met zijn eigen heli: Air Frans.

De tv-makers hebben ontzettend veel tijd en liefde in het programma gestoken, dus de kijker staat volgens ICP een mooie avond te wachten. “Het is een echte kerstspecial.”

De sterren die mensen verrassen in dit programma zijn Marlayne Sahupala, Patty Brard, Kees Tol, Kim-Lian van der Meij, Viktor Brand, Irene Moors en Airen Mylene.

De concurrentie is niet al te hevig. NPO 1 zendt een sportgala uit en RTL 4 herhaalt een film.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen