SBS 6 in 2017 verder met Rad van Fortuin

SBS 6 gaat in 2017 verder met de acht-uurshow Rad van Fortuin met presentator André Hazes jr. Het programma wordt voor nog eens vier maanden in het uitzendschema opgenomen. Dat onthulde hij zondagavond in Carlo’s TV Café. Hazes jr. begint in januari al met de opnames van de tientallen nieuwe afleveringen en daar verheugt hij zich zeer op. “Ik heb het met heel veel plezier gedaan. Ik heb vandaag toevallig een e-mail gekregen dat we er in januari nog 84 op gaan nemen.”

Het programma zit nu goed in elkaar, vindt Hazes jr. “Het was voor ons ook zoeken. Voor mij is autocue ook niet mijn ding. Toen ik het terugzag, zag ik dat dit niet is wat ik wil. Toen heb ik besloten het uit mijn hoofd te doen.

Verder was er kritiek op de irritante geluidjes bij het ronddraaien van het rad. “Mensen hebben er over geklaagd en we hebben er ook naar geluisterd, want het staat nu echt een stuk zachter.”

Gaat hij nog meer doen bij SBS? “Ik heb een week geleden een gesprek gehad met SBS en we gaan exclusieve dingen met elkaar doen. Ik wil programma’s blijven maken, dat vind ik leuk. Zo lang ik maar gewoon mezelf mag zijn.”

Hij zou graag een echte showmaster worden. “Willem Ruis is mijn voorbeeld. Die man is geen presentator, maar een showmaster.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen