RTL stuurt net als SBS sterren op pad om te verrassen

RTL 4 gaat net als SBS 6 zijn sterren op pad sturen om mensen te verrassen in het land in aanloop naar de feestdagen. Waar SBS 6 de verrassingen op 21 december laat zien in de avondvullende show SBS Sterren Surprise, komen de RTL 4-momenten dagelijks voorbij in de decemberprogrammering van de zender. Dat heeft de zender laten weten. RTL 4 staat heel december in het teken van RTL 4’s Onvergetelijke Feestdagen. De RTL-sterren zullen elke dag opduiken op de zender.

Ze bezorgen verschillende mensen in het land een memorabel moment. Dit kan iedereen overkomen die, volgens familie, vrienden of een buurtgenoot, iets moois of bijzonders verdient.

De sterren die meewerken zijn onder andere Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz, Angela Groothuizen, Herman den Blijker, John WilliamsNatasja Froger, Johnny de Mol, Nicolette Kluijver, Beau van Erven Dorens, Gordon, Carlo Boszhard en Bridget Maasland.

Zo verrast John Williams een opa en oma die hun kleinkinderen opvoeden sinds het tragische verlies van de beide ouders en tovert Chantal Janzen samen met een tienjarig meisje de slaapcabine van de vrachtwagen van haar vader om tot een sfeervol lichtspektakel.

De RTL 4-actie wordt gesponsord door de Postcode Loterij en is de opvolger van RTL Boulevards kerstpakkettenactie.

Aan de SBS-variant werken onder meer Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand, Patty Brard, Irene Moors, Airen Mylene en Marlayne Sahupala mee.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen